Kuopion yliopistollinen sairaala: Informatiivinen verkkosivusto Pohjois-Savon sairaanhoitopiirille

Sairaanhoitopiirin uusi sivusto tarjoaa tietoa Kuopion yliopistollisen sairaalan ja kahdeksan kunnan perusterveydenhuollosta vastaavan Kysteri-liikelaitoksen asiakkaille.

Kuopion yliopistollinen sairaala on ottanut käyttöön uudet julkiset verkkosivut

Pohjois-Savon sairaanhoitopiirin uusi sivusto tarjoaa tietoa Kuopion yliopistollisen sairaalan ja kahdeksan pohjoissavolaisen kunnan perusterveydenhuollosta vastaavan Kysteri-liikelaitoksen asiakkaille.

Sivusto on suunniteltu erityisesti potilaille ja heidän läheisilleen sairaanhoitopiirin muita yhteistyötahoja unohtamatta. Huomiota on kiinnitetty selkeyteen, helppokäyttöisyyteen ja asiakaslähtöisyyteen. Internetsivuille kehitetään myös sähköisen asioinnin palveluja. Ensimmäiset sähköiset lomakkeet otetaan käyttöön keväällä 2014.

Sivuston sisällöt, rakenne ja visuaalinen ilme uudistettiin täysin. Internetsivut on toteutettu yhteistyössä Pohjois-Savon sairaanhoitopiirin ja Kuopion kaupungin pääosin omistaman Istekki Oy:n kanssa. Sivuston teknisen toteutuksen Liferay-alustalle tehtiin Arcusysin kanssa.

Yhteistyö Arcusysin kanssa sujui hyvin ja mutkattomasti sovitussa aikataulussa. Olemme saaneet paljon hyvää palautetta ja jatkamme kehitystä yhteisvoimin kevään mittaan, verkkotoimittaja Erikka Mannila kertoo.

Internetsivujen uudistaminen on osa Pohjois-Savon sairaanhoitopiirin informaatiohallinnan kehittämishanketta, jonka myötä uudistuvat muun muassa sairaanhoitopiirin julkiset ja sisäiset verkkopalvelut sekä dokumentinhallinta.

Sivusto löytyy osoitteesta www.psshp.fi