SOK - raflaamo.fi: Kaikki S-ryhmän ravintolat yhden verkkopalvelun alla

S-ryhmä päätti siirtyä sinne, missä asiakkaatkin ovat – mobiilistuneeseen arkeen. Raflaamo.fi-verkkopalvelu kokosi yhteen verkkopalveluun kaikki yli 600 S-ryhmän ravintolaa ympäri Suomen.

S-ryhmän Raflaamo.fi-verkkopalvelu kokoaa kaikki yli 600 S-ryhmän ravintolaa ympäri Suomen yhteen verkkopalveluun. Sijaintiperusteisesti toimiva palvelu näyttää käyttäjälle lähimmät ravintolat etäisyyden mukaan järjesteltynä. Raflaamo toimii myös yli kaupungin rajojen, jolloin se näyttää tiedot kahden kaupungin raja-alueen ravintoloista sekä tietenkin käyttäjän etsimältä alueelta.

"Yhteistyö Arcusysin kanssa on ollut erittäin joustavaa. Projektin osien jatkuva priorisointi, aktiivinen yhteydenpito sekä säännölliset työpalaverit toivat projektiin dynaamisuutta", Jukka Kaartinen kuvailee.

Palvelu jakautuu kahteen päänäkymään, päivä- ja iltanäkymiin. Päivällä käyttäjällä on heti näkyvillä lounastarjota ja illaltanäkymästä löytyvät aukiolevat ravintolat ohjelmatarjontoineen.

Raflaamoon on koottu kaikkien sieltä löytyvien ravintoloiden lounas- sekä a´la carte -listat. Ruokaravintoloiden menuja voi etsiä keittiön tyylin tai tuotteiden perusteella, näin omien mieltymysten mukaisen ravintolan löytää yhdellä vilkaisulla. Sopivan paikan löydyttyä myös pöytävarauksen voi tehdään Raflaamon kautta. Ohjelmaa etsivät löytävät Raflaamosta tulevien viikkojen tapahtuma- ja keikkatarjonnan.