Ohjelmistorobotiikka (RPA)

Vie liiketoimintasi uudelle tasolle ja tutustu seuraavan sukupolven digitaalisiin työläisiin

Ohjelmistorobotiikka (RPA, Robotic Process Automation) on seuraavan sukupolven tapa tehdä työtä. Jätä toistuvat, monotoniset työt automatiikan käsiin ja vapauta henkilöstösi valtava kykykapasiteetti innovaatioiden ja tulevaisuuden haasteiden pariin. Robotiikan avulla voidaan automatisoida jopa 70–80 prosenttia prosessien manuaalisesta työmäärästä, mikä vapauttaa käyttöösi huiman määrän aivokapasiteettia käytettäväksi liiketoimintasi eduksi. Kuulostaa hyvältä, eikö?

Kuinka RPA auttaa?

Uskollisen robottipalvelijasi voit muun muassa valjastaa hakemaan tietoa eri lähteistä, yhdistämään kerätyt tiedot ja lähettämään saadun tuloksen eteenpäin ennalta määriteltyyn kohteeseen ja käyttötarkoitukseen. Ohjelmistorobotiikka antaa ahkerien, automatisoitujen robottiapureiden lisäksi uusia näkökulmia liiketoimintasi ydinprosesseihin sekä ihmisten rooliin nykyaikaisessa työyhteisössä. 

Esimerkkejä ohjelmistorobotiikan käyttökohteista:

  • Useiden tietolähteiden manuaaliset tiedonsyöttöprosessit
  • Tehtävien lajittelu ja karsinta niiden vaativuuden perusteella automaattisesti suoritettaviin ja eteenpäin manuaaliseen työstöön lähetettäviin
  • Järjestelmät, joista puuttuu tarpeellisia toiminnallisuuksia
  • Järjestelmien välinen integraatio
  • Viestinnän standardointi (sähköpostit, viestit jne.)
  • Tietojen manuaalinen tarkistus ja laskenta
Robotti työskentelee vuorokauden ja vuoden ympäri
Jopa 90% nopeampi prosessien suoritus kuin manuaalisessa työssä
Jopa 30% säästö "off-shore"-resursseihin
Jopa 65% säästö "on-shore" -resursseihin

Toimistorobotin tulee sujahtaa sulavasti yrityksesi ja työympäristön prosesseihin siten, että ratkaisu aidosti auttaa työnteossa ja tuloksen tekemisessä. Suurimman hyödyn uudesta robottiystävästäsi saat, kun annat sille tehtäväksi prosesseista ne, jotka ovat hyvin dokumentoituja, vakaita ja vakiintuneita sekä kustannuksiltaan hyvin tiedossa. Robotti voidaan kouluttaa käyttämään useita eri tietojärjestelmiä, kuten ERP, CRM, tietovarastot tai vaikkapa kirjanpitojärjestelmät. Palvelun käyttöönotto on nopeaa ja se maksaa itsensä takaisin keskimäärin noin 6-9 kuukaudessa.

Katso oheisesta videosta Silta Oy:n kuvaus projektista ja heidän tavoittamistaan hyödyistä:

Ota yhteyttä
Jyri-Pekka Makkonen
Head of Sales
+358 50 434 1521