Oppimisen digitalisaatio -White Paper on täällä!

Olemme iloisia voidessamme ilmoittaa, että englanninkielinen White Paper aiheesta: Digital Transformation of Learning - Why We Need Another "Apollo Effect" on nyt saatavilla.

Olemme iloisia voidessamme ilmoittaa, että englanninkielinen White Paper aiheesta: Digital Transformation of Learning - Why We Need Another "Apollo Effect"  on nyt saatavilla.

Tiivistelmä: Lähestymme aikaa, jossa koulutukseen, kurssikehitykseen ja oppimiseen liittyvän teknologian nopea kehitys on tuottanut suuria määriä sisältöä ja tietokäsitteitä, jotka ovat kaikenikäisten oppijoiden ulottuvilla, edellyttäen, että heillä on käytössä Internet ja tietokone tai mobiililaite.

White Paper avaa digitaalisen muutoksen käsitettä, ja miten se vaikuttaa työvoiman kehittämiseen ja työn muuttuvaan luonteeseen. Empiiriset tapaukset tarjoavat näkemyksiä organisaatioiden oppimisprosessien johtamisesta sekä digitaalisesta oppimisympäristöstä, jota kuvataan yhtenä ratkaisuna oppimisen digitalisaation haasteisiin tulevaisuudessa.

Paper loppuu tiivistelmään, jossa kirjoittajat jakavat avaimia siihen, kuinka organisaatioiden tulisi valmistautua oppimisen digitaaliseen muutokseen. Paper on tarkoitettu erityisesti toimitusjohtajille, tietohallintojohtajille ja muille organisaatioiden oppimisen ja kehittämisen vastuuhenkilöille.

Kirjoittajat:
Dr. Charles Camarda, Sr. Advisor for Engineering Development, Astronaut, NASA
Janne Hietala, Chief Commercial Officer, Arcusys

Rekisteröidy alla saadaksesi oman kopion Paperista!