Ainutlaatuinen verkkopalvelu Oulun seudun pientalorakentajille

Oulun seudulla asukkaat voivat pian rakentaa entistä energiatehokkaampia ja laadukkaampia pientaloja uuden verkkopalvelun avulla.

Suomessa ainutlaatuinen, seudullisen rakentamisen ja asumisen palvelu toteutetaan Oulun kaupungin ja Arcusys Oy:n yhteistyönä. Palvelu on pientalorakentajien käytössä vuonna 2011.

Toteutettava verkkopalvelu toimii suunnittelun ja rakentamisen aikana yhteistyöalustana rakentajan ja suunnittelijoiden välillä. Palvelun avulla rakentajan tekemiä laatuvalintoja voidaan seurata koko rakentamisen aikana suunnittelun ja rakentamisen eri vaiheissa. Rakentamisen jälkeen verkkopalvelu toimii talokohtaisena sähköisenä huoltokirjana, joka helpottaa energiaseurannan ja talohuollon rutiineja.

"Arcusysin kanssa kehitettävä palvelu on seutukuntalaisten käytettävissä korvauksetta", kertoo Tulevaisuuden Palveluyhteiskunta -hankkeen projektipäällikkö Johanna Niskanen.

Arcusys Oy on edelläkävijä sähköisen asioinnin palveluiden kehittämisessä. "Omakotirakentamisen verkkopalvelu tulee laajenemaan jatkossa koko maahan ja palvelua tullaan kehittämään kokonaisvaltaiseksi rakentamisen ja asumisen sähköiseksi palveluksi. Olemme paalupaikalla tehostamassa julkisia prosesseja avoimen ICT-kehityksen avulla", toteaa Arcusys Oy:n toimitusjohtaja Jussi Hurskainen.

Lisätietoja:

Oulun kaupunki
Projektipäällikkö Johanna Niskanen
Puh. +358 44 703 1367
johanna.niskanen@ouka.fi

Arcusys Oy
Toimitusjohtaja Jussi Hurskainen
Puh. +358 40 087 9417
jussi.hurskainen@arcusys.fi

Katso viimeisimmät uutiset
Lue lisää

Uutiset

Suomalaiset opiskelijat ja NASA haastavat yrityksiä luovaan ongelmanratkaisuun

The Boeing Companyn ja Yhdysvaltain avaruushallinto NASAn edustajat ovat parhaillaan Suomessa puhumassa luovaa ongelmanratkaisukulttuuria kehittävästä Epic Challenge -koulutusohjelmasta suomalaisen teknologiayritys Arcusysin vieraina.

Lue lisää

Uutiset

Arcusys Oy mukana edistämässä kotimaista digitalisaatiota Start Me Up -liikeideakilpailussa

Arcusys on mukana tukemassa pohjoiskarjalaista Start Me Up -liikeideakilpailua, jonka tarkoituksena on löytää sellaisia henkilöitä tai yrityksiä, joiden liikeidealla olisi kipinää syttyä pohjoiskarjalaiseksi yritystoiminnaksi.

Lue lisää

Uutiset

Arcusys Oy voitti Brandon Hall Groupin Excellence Awards -kilpailun teknologiasarjan palkinnon

Arcusys on voittanut kehittämällään Valamis-oppimisympäristöllä merkittävän Brandon Hall Groupin hopeapalkinnon Best Advance in Unique Learning Technology -kategoriassa.