Arcusys auttaa organisaatioita muuttamaan oppimisen digitalisaation kilpailueduksi

Valamis oppimisympäristö hyödyntää suomalaista pedagogista osaamista ja tarjoaa organisaatioille ratkaisun, joka vastaa oppimisen digitalisaation luomiin nykyisiin sekä tuleviin haasteisiin

Chicago & Joensuu, 16. marraskuuta, 2015. Digitaalinen murros ravistelee useiden toimialojen käytäntöjä ja muokkaa tapoja, joilla organisaatioissa on totuttu toimimaan. Arcusys, johtava Liferay-pohjaisten digitaalisten oppimisratkaisujen toimittaja, auttaa organisaatioita ja yrityksiä valmistautumaan tulevaisuuden työskentelytapoihin.

"Työn luonne muuttuu nopeammin kuin koskaan aikaisemmin. Työstä tulee spontaanimpaa, virtuaalisempaa ja moniulotteisempaa, oppimisen muuttuessa samanaikaisesti entistä mitattavammaksi ja tavoitteellisemmaksi", sanoo Janne Hietala, Chief Commercial Officer Arcusysilta. "On väistämätöntä, että tämä luo haasteita organisaatioille, jotka yrittävät parhaansa mukaan sopeutua nopeasti muuttuvaan liiketoimintaympäristöön".

Organisaatiot voivat nopeuttaa muuntautumiskykyään ja saavuttaa kilpailuetua valmistautumalla huolellisesti oppimisen digitalisaatioon. Kyvykkyyteen liittyvien puutteiden tai riskitekijöiden tunnistamisesta on tullut ratkaisevan tärkeää. Koska oppiminen ja ongelmanratkaisu on usein sosiaalista ja epämuodollista, tulee organisaatioiden tutkia omaa strategista kyvykkyyttään vastata digitalisaation mukanaan tuomiin haasteisiin.

Arcusys on Chicagossa 16.-17.11.2015 järjestettävän Liferay North American Symposiumin Gold Sponsor. Maanantaina 16. marraskuuta Arcusysin CCO Janne Hietala ja NASA:n astronautti Dr. Charles Camarda pitävät Symposiumissa yhteisen puheenvuoron, jossa kertovat Epic Challenge -projektista ja Valamis oppimis- ja yhteistyöalustasta.

Arcusys on kansainvälisesti kasvava oppimisen digitalisaatioon erikoistunut Liferay kehittäjäyritys. Valamis oppimisympäristö tarjoaa organisaatioille ratkaisun oppimisen digitalisaation mukana tuomien haasteiden muuntamiseksi organisaation kilpailueduksi. Asiakkaamme koostuvat suurista kotimaisista ja ulkomaisista organisaatioista. Arcusysin pääkonttori sijaitsee Joensuussa, minkä lisäksi yhtiöllä on yhteensä viisi muuta toimistoa Suomessa, USA:ssa ja Venäjällä.

Lisätietoja:
Arcusys Oy
Janne Hietala
Chief Commercial Officer, CCO
janne.hietala@arcusys.fi
+358 40 831 4245

Katso viimeisimmät uutiset
Lue lisää

Uutiset

Suomalaiset opiskelijat ja NASA haastavat yrityksiä luovaan ongelmanratkaisuun

The Boeing Companyn ja Yhdysvaltain avaruushallinto NASAn edustajat ovat parhaillaan Suomessa puhumassa luovaa ongelmanratkaisukulttuuria kehittävästä Epic Challenge -koulutusohjelmasta suomalaisen teknologiayritys Arcusysin vieraina.

Lue lisää

Uutiset

Arcusys Oy mukana edistämässä kotimaista digitalisaatiota Start Me Up -liikeideakilpailussa

Arcusys on mukana tukemassa pohjoiskarjalaista Start Me Up -liikeideakilpailua, jonka tarkoituksena on löytää sellaisia henkilöitä tai yrityksiä, joiden liikeidealla olisi kipinää syttyä pohjoiskarjalaiseksi yritystoiminnaksi.

Lue lisää

Uutiset

Arcusys Oy voitti Brandon Hall Groupin Excellence Awards -kilpailun teknologiasarjan palkinnon

Arcusys on voittanut kehittämällään Valamis-oppimisympäristöllä merkittävän Brandon Hall Groupin hopeapalkinnon Best Advance in Unique Learning Technology -kategoriassa.