Arcusys avasi oman yhtiön Venäjälle

Arcusys Oy on avannut oman yhtiön Venäjälle. Petroskoissa sijaitseva yhtiö panostaa erityisesti avoimen lähdekoodin tuotekehitykseen. Yhtiö työllistää aloittaessaan neljä henkilöä.

Avoimen lähdekoodin ja joustavasti integroitavien it-ratkaisujen osaajalle kulunut vuosi on ollut vahvaa kasvua; Arcusys tavoittelee realistisesti liikevaihdon tuplaamista. Kuluneen vuoden aikana myös yrityksen työntekijämäärä on lähes kaksinkertaistunut.

Pietarissa marraskuun lopussa toimintansa aloittanut yhtiö keskittyy painokkaasti avoimen lähdekoodin tuotekehitystyöhön. Yhtiön työntekijät ovat jo vuosia tehneet alihankintayhteistyötä Arcusysin kanssa.

Tuotekehitykseen on aidosti panostettava, jotta pystymme tarjoamaan asiakkaillemme parhaat mahdolliset toiminnalliset ratkaisut ja palvelut. Kustannustehokkuuden ohella laatu on nyt keskeisin kilpailuvaltti markkinoilla. Laadulla on oltava konkreettista katetta.

Kehitystyötä ja laatua yrityksessä tekevät ihmiset. Arcusysissa työntekijöistä huolehtiminen näkyy väen osaamisena ja sitoutumisena.

"Olemme kuluneen vuoden aikana kasvattaneet työntekijämäärää tasaisesti, Petroskoi mukaan lukien meitä on nyt 24. Meille erityisen hienoa on se, että olemme voineet rekrytoinneissa hyödyntää sekä Itä-Suomen yliopiston, Pohjois-Karjalan ammattikorkeakoulun että myös Petroskoin oppilaitoksia. Petroskoin yhtiön työntekijämäärä noussee ripeästi noin kymmeneen", Jussi Hurskainen kertoo.

Arcusys tavoittelee kuluvan tilikauden aikana noin 1,3 miljoonan euron liikevaihtoa, kasvun odotetaan jatkuvan tasaisena myös ensi vuonna. Arcusys suunnittelee jatkossa Venäjän markkinatilanteen systemaattista kartoittamista, johon oman yhtiön perustaminen antaa hyvää selkänojaa.

Lisätiedot:

Arcusys Oy
Jussi Hurskainen
toimitusjohtaja
GSM: 0500 879 417
jussi.hurskainen@arcusys.fi

Katso viimeisimmät uutiset
Lue lisää

Uutiset

Suomalaiset opiskelijat ja NASA haastavat yrityksiä luovaan ongelmanratkaisuun

The Boeing Companyn ja Yhdysvaltain avaruushallinto NASAn edustajat ovat parhaillaan Suomessa puhumassa luovaa ongelmanratkaisukulttuuria kehittävästä Epic Challenge -koulutusohjelmasta suomalaisen teknologiayritys Arcusysin vieraina.

Lue lisää

Uutiset

Arcusys Oy mukana edistämässä kotimaista digitalisaatiota Start Me Up -liikeideakilpailussa

Arcusys on mukana tukemassa pohjoiskarjalaista Start Me Up -liikeideakilpailua, jonka tarkoituksena on löytää sellaisia henkilöitä tai yrityksiä, joiden liikeidealla olisi kipinää syttyä pohjoiskarjalaiseksi yritystoiminnaksi.

Lue lisää

Uutiset

Arcusys Oy voitti Brandon Hall Groupin Excellence Awards -kilpailun teknologiasarjan palkinnon

Arcusys on voittanut kehittämällään Valamis-oppimisympäristöllä merkittävän Brandon Hall Groupin hopeapalkinnon Best Advance in Unique Learning Technology -kategoriassa.