Arcusys Oy laajentaa Lappeenrantaan

Arcusys Oy avaa helmikuun alussa uuden toimipaikan Lappeenrantaan. Uusi toimisto tulee sijaitsemaan muiden toimistojen lailla aivan kaupungin keskustassa. Ensimmäisen vuoden suunnitelmana on luoda Lappeenrantaan vähintään 10 uutta työpaikkaa. Avoimen lähdekoodin ratkaisuihin erikoistunut Arcusys on toimittanut sähköisiä palveluita mm. Lappeenrannan teknilliselle yliopistolle ja Saimaan talous ja tieto Oy:lle.

"Lappeenranta on elinvoimainen ja hieno kaupunki, jossa meillä on jo valmiiksi asiakaskuntaa. Uskon myös, että Lappeenrannan teknillisen yliopiston ansiosta kaupungista löytyy alan osaajia", valottaa Arcusysin toimitusjohtaja Jussi Hurskainen laajennuksen syitä.

Arcusysin pääkonttori sijaitsee Joensuussa. Muut toimipisteet sijaitsevat Oulussa, Helsingissä, ja Petroskoissa. Toimistoilla on tällä hetkellä yhteensä 100 työntekijää. Työnantajana Arcusys on noteerattu Great Place to Work -listauksessa. Viime vuonna yritys sijoittui neljänneksi parantaen edellisvuoden sijoitustaan seitsemällä sijalla.

Lisätiedot:

Arcusys Oy
Jussi Hurskainen
Toimitusjohtaja
+358 500 879 417
jussi.hurskainen@arcusys.fi

Katso viimeisimmät uutiset
Lue lisää

Uutiset

Suomalaiset opiskelijat ja NASA haastavat yrityksiä luovaan ongelmanratkaisuun

The Boeing Companyn ja Yhdysvaltain avaruushallinto NASAn edustajat ovat parhaillaan Suomessa puhumassa luovaa ongelmanratkaisukulttuuria kehittävästä Epic Challenge -koulutusohjelmasta suomalaisen teknologiayritys Arcusysin vieraina.

Lue lisää

Uutiset

Arcusys Oy mukana edistämässä kotimaista digitalisaatiota Start Me Up -liikeideakilpailussa

Arcusys on mukana tukemassa pohjoiskarjalaista Start Me Up -liikeideakilpailua, jonka tarkoituksena on löytää sellaisia henkilöitä tai yrityksiä, joiden liikeidealla olisi kipinää syttyä pohjoiskarjalaiseksi yritystoiminnaksi.

Lue lisää

Uutiset

Arcusys Oy voitti Brandon Hall Groupin Excellence Awards -kilpailun teknologiasarjan palkinnon

Arcusys on voittanut kehittämällään Valamis-oppimisympäristöllä merkittävän Brandon Hall Groupin hopeapalkinnon Best Advance in Unique Learning Technology -kategoriassa.