Arcusys Oy laajentaa Lappeenrantaan

Arcusys Oy avaa helmikuun alussa uuden toimipaikan Lappeenrantaan. Uusi toimisto tulee sijaitsemaan muiden toimistojen lailla aivan kaupungin keskustassa. Ensimmäisen vuoden suunnitelmana on luoda Lappeenrantaan vähintään 10 uutta työpaikkaa. Avoimen lähdekoodin ratkaisuihin erikoistunut Arcusys on toimittanut sähköisiä palveluita mm. Lappeenrannan teknilliselle yliopistolle ja Saimaan talous ja tieto Oy:lle.

"Lappeenranta on elinvoimainen ja hieno kaupunki, jossa meillä on jo valmiiksi asiakaskuntaa. Uskon myös, että Lappeenrannan teknillisen yliopiston ansiosta kaupungista löytyy alan osaajia", valottaa Arcusysin toimitusjohtaja Jussi Hurskainen laajennuksen syitä.

Arcusysin pääkonttori sijaitsee Joensuussa. Muut toimipisteet sijaitsevat Oulussa, Helsingissä, ja Petroskoissa. Toimistoilla on tällä hetkellä yhteensä 100 työntekijää. Työnantajana Arcusys on noteerattu Great Place to Work -listauksessa. Viime vuonna yritys sijoittui neljänneksi parantaen edellisvuoden sijoitustaan seitsemällä sijalla.

Lisätiedot:

Arcusys Oy
Jussi Hurskainen
Toimitusjohtaja
+358 500 879 417
jussi.hurskainen@arcusys.fi

Katso viimeisimmät uutiset
Lue lisää

Uutiset

Arcusys yhteistyöhön Carahsoftin kanssa Yhdysvaltain markkinoilla

Lue lisää

Uutiset

Arcusys Oy avaa toimipisteen Lontooseen

Lue lisää

Webinaarit

Tee oppimisen digitalisaatiosta organisaatiosi kilpailuetu