Arcusys nousi Euroopan parhaiden työpaikkojen listalle

Great Place to Work Institute on julkistanut jälleen 100 Euroopan parasta työpaikkaa. Arcusys Oy sijoittui 22. sijalle keskisuurten yritysten sarjassa. Euroopan parhaat työpaikat -listalta löytyy tänä vuonna yhteensä kymmenen Suomalaisia yritystä. 

"Tieto sijoittumisesta Euroopan parhaiden työpaikkojen listalle tuli täytenä yllätyksenä. Taakse jäänyt tilikautemme oli meille haastava, mutta listasijoitus kertoo siitä, että haasteet ja niiden yhdessä voittaminen ovat tehneet meistä yrityksenä ja yhteisönä entistä vahvemman.  Menneen vuoden teemaksi on noussut avoimuus, josta kertoo se, että meillä informaatiota ei pantata millään tasolla vaan jaetaan henkilökohtaiset ilot ja surut, samoin kuin yrityksen ajantasainen kassatilanne ja tulos. Kuten vanha sananlasku sanoo, jaettu ilo on kaksinkertainen ilo ja jaettu suru vain puolet", iloitsee henkilöstöjohtaja Maria Vihtkari.

Euroopan paras työelämä Suomessa: 10 suomalaista suunnannäyttäjää

Pienten ja keskisuurten yritysten sarjassa Euroopan parhaiden työpaikkojen ylsivät Suomesta IT-yritys Vincit (8.) ja lakipalveluyritys Fondia (10.) Ensi kertaa listalle nousivat suomalaiset ohjelmistoyritykset Arcusys (22.) Joensuusta sekä tamperelainen Solita (43). 

Euroopan parhaat työpaikat -tutkimus

Euroopan parhaat työpaikat -lista julkaistaan vuosittain ja se kattaa 100 parasta työpaikkaa. Listaorganisaatiot on jaettu kolmeen kategoriaan: monikansalliset työpaikat (25 organisaatiota), suuret organisaatiot (25 organisaatiota) sekä pienet ja keskisuuret organisaatiot (50 organisaatiota). Vuodesta 2002 lähtien julkaistua Euroopan parhaat työpaikat -listausta varten tehtävissä maakohtaisissa tutkimuksissa selvitetään työntekijöiden kokemus työpaikastaan sekä arvioidaan organisaatioiden johtamiskäytännöt. Tutkimuksen pisteytyksessä 2/3 koostuu työntekijöiden kokemuksesta ja 1/3 johtamiskäytännöistä. Listalle pääsy edellyttää, että yrityksellä on vähintään 50 työntekijää.

Lisätiedot:

Mona Rundberg
toimitusjohtaja

Great Place to Work Finland

p. 040 592 3401
mona.rundberg@greatplacetowork.fi

Maria Vihtkari
henkilöstöjohtaja
Arcusys Oy
p. 044 5250 932
maria.vihtkari@arcusys.fi

Katso viimeisimmät uutiset
Lue lisää

Uutiset

Suomalaiset opiskelijat ja NASA haastavat yrityksiä luovaan ongelmanratkaisuun

The Boeing Companyn ja Yhdysvaltain avaruushallinto NASAn edustajat ovat parhaillaan Suomessa puhumassa luovaa ongelmanratkaisukulttuuria kehittävästä Epic Challenge -koulutusohjelmasta suomalaisen teknologiayritys Arcusysin vieraina.

Lue lisää

Uutiset

Arcusys Oy mukana edistämässä kotimaista digitalisaatiota Start Me Up -liikeideakilpailussa

Arcusys on mukana tukemassa pohjoiskarjalaista Start Me Up -liikeideakilpailua, jonka tarkoituksena on löytää sellaisia henkilöitä tai yrityksiä, joiden liikeidealla olisi kipinää syttyä pohjoiskarjalaiseksi yritystoiminnaksi.

Lue lisää

Uutiset

Arcusys Oy voitti Brandon Hall Groupin Excellence Awards -kilpailun teknologiasarjan palkinnon

Arcusys on voittanut kehittämällään Valamis-oppimisympäristöllä merkittävän Brandon Hall Groupin hopeapalkinnon Best Advance in Unique Learning Technology -kategoriassa.