Arcusys Oy avaa toimipisteen Lontooseen

Arcusys auttaa yrityksiä menestymään työn murroksessa oppimisen digitalisaatiota hyödyntäen. Nopea kansainvälinen kasvu ja Englannin toimiston avaaminen lisäävät yrityksen tavoitettavuutta erityisesti pankki- ja finanssisektorin asiakkuuksien osalta.

Lontoo, 7. elokuuta, 2017. Oppimisen digitalisaation edelläkävijä Arcusys Oy avasi elokuussa toimiston Englantiin. Uusi toimisto toimii osana yrityksen pidemmän aikavälin kansainvälisen kasvun suunnitelmaa. Uuden toimiston sijainti Euroopan suurimmassa finanssialan teknologiayhteisössä Level39:ssä on keskeinen yrityksen kansainvälistymisen kannalta, ja yrityksen kansainvälinen myynti koordinoidaan jatkossa Lontoon toimipisteestä käsin.

Erityisesti pankki- ja finanssialan nopea murros, uudet innovaatiot ja muuttuva lainsäädäntö pakottaa yritykset kouluttamaan henkilökuntaansa yhä uudelleen. Yritykset tarvitsevat uuden lainsäädännön, kuten EU GDPR:in, vaatimia koulutuksia, joihin Arcusys tarjoaa Valamis-oppimisympäristöllään valmiin ratkaisun. Valamis erottuu markkinoilla muun muassa joustavuudellaan ja kattavalla oppimisanalytiikallaan, jonka avulla henkilöstön oppiminen voidaan varmistaa koko heidän työuransa ajan. Valamis auttaa yrityksiä hyödyntämään digitalisaatiota yhdistämällä tunnustetun, suomalaisen koulutus- ja teknologiaosaamisen.

"Kansainvälinen kasvumme on ollut nopeatempoista, ja olemme panostaneet paikalliseen läsnäoloon, sillä se antaa lisäarvoa muutenkin kilpailukykyisille ratkaisuillemme. Uuden toimiston sijainti tukee kansainvälistä myyntiämme, ja etenkin finanssialan asiakkaiden tavoittamista", kertoo Arcusys Oy:n Chief Commercial Officer Janne Hietala.

Hietala siirtyy yrityksen päätoimipisteestä Joensuusta Lontoon toimistoon. Tulevat rekrytoinnit pyritään tekemään paikallisesti. Aiemmin tänä vuonna Arcusys on jo perustanut toimipisteen Wiesbadeniin, Saksaan. Kesällä 2015 Arcusys avasi tytäryhtiön Bostoniin, Yhdysvaltoihin.

Arcusys Oy
Arcusys on kansainvälisesti kasvava oppimisen digitalisaatioon erikoistunut IT-yritys. Yrityksen kehittämä Valamis-oppimisympäristö auttaa organisaatioita muuntamaan digitalisaation haasteet organisaation kilpailueduksi. Arcusys ja Valamis-oppimisympäristö on valittu globaaliin Gartnerin 2016 "Market Guide for Corporate Learning Suites" -oppaaseen. Arcusysin asiakkaita ovat suuret yksityisen ja julkisen sektorin yritykset ja organisaatiot. Arcusysin pääkonttori sijaitsee Joensuussa. Yhtiöllä on toimistoja Suomessa, Yhdysvalloissa, Saksassa, Englannissa ja Venäjällä.

Level39
Level39 on maailman yhdistynein teknologiayhteisö. Se tukee kasvuyrityksiä mahdollistamalla yhteyden parhaisiin asiakkaisiin, työntekijöihin ja infrastruktuureihin. Level39:n asiantuntijat, Canary Wharfin dynaamiset työtilat ja täysi tapahtumakalenteri auttavat yrityksiä savuttamaan kasvutavoitteensa. Level39:n avattiin maaliskuussa 2013, ja sen omistaa Canary Wharf Group. Level39 on kasvanut yksinkertaisesta ajatuksesta kolmikerroksiseksi, yli 7400 neliömetrin tilaksi, joka sijaitsee One Canada Squaren 39., 24. ja 42. kerroksessa.

Lisätiedot:

Arcusys Oy
Janne Hietala
CCO Chief Commercial Officer
+44 (0) 7484186421
janne.hietala@arcusys.com

Ota yhteyttä
Janne Hietala
CCO Chief Commercial Officer
+44 (0) 7484186421
Katso viimeisimmät uutiset
Lue lisää

Uutiset

Arcusys mukana nopeimmin kasvavien yritysten Inc. 5000 -listalla

Lue lisää

Uutiset

Tutkimus: Digitaalisten oppimisympäristöjen merkitys yrityksille kasvamassa

Lue lisää

Uutiset

Arcusys tukee yrittäjiksi aikovia Start Me Up -liikeideakilpailussa