Valamis Group Oy avaa toimipisteen Wiesbadeniin, Saksaan

Saksaan laajentuminen edistää keski-Euroopan markkinoiden tavoittamista ja tukee Valamiksen pitkän aikavälin kansainvälistymisstrategiaa. Yrityksellä on toimipaikkoja nyt neljässä eri maassa.

Joensuu, 31. toukokuuta, 2017. Oppimisen digitalisaation edelläkävijä Valamis Group Oy avaa kesäkuun alussa tytäryhtiön Saksaan. Uuden toimipisteen perustaminen on tarpeellinen toimi keski-Euroopasta tulleeseen kysyntään vastaamiseksi. Wiesbaden sijaitsee hyvällä markkina-alueella Valamikselle, sillä alueella on jo aktiivista yhteistyötä paikallisten kumppaneiden kanssa. Uusien asiakkuuksien luomisessa paikallinen läsnäolo tuo luotettavuutta.

Suuret organisaatiot kohtaavat digitaalisen murroksen myötä jatkuvaa tarvetta uudelleenkouluttaa henkilöstöään ja tarjota erilaisiin työtehtäviin personoitua koulutusta. Oppimisanalytiikan rooli tulee korostumaan tulevaisuudessa, kun organisaatioiden on tiedettävä millainen koulutus on tehokasta ja mitä oppimissisältöjä on muokattava.

”Uuden toimipisteen perustaminen tuntuu nyt luontevalta, etenkin kun se tehdään jo olemassa olevan kysynnän ehdoilla. Henkilöstömäärämme on kasvanut, ja muun muassa oman analytiikkatiimin perustaminen on luonut meille kilpailuetua muihin oppimisympäristötoimittajiin nähden. Haluamme tarjota helposti lähestyttävää, paikallista palvelua, jonka taustalla on suomalainen, vahva teknologia- ja koulutusosaaminen”, toteaa Valamiksen toimitusjohtaja Jussi Hurskainen.

Saksan toimiston rekrytoinnit suoritetaan paikallisesti, ja toimipisteeseen on palkattu kansainvälisestä ohjelmistoliiketoiminnasta kokemusta omaava paikallinen vetäjä.

Valamiksen kansainvälistyminen on jo ollut vauhdissa hyvän aikaa; kesällä 2015 yritys avasi toimipisteen Bostoniin, Yhdysvaltoihin. Valamis on laajentunut viime aikoina myös yrityskaupoilla kun se osti viime syksynä ennakoivaan analytiikkaan erikoistuneen OlapCon Oy:n.

Valamis Group Oy

Valamis on kansainvälisesti kasvava oppimisen digitalisaatioon erikoistunut IT-yritys. Yrityksen kehittämä Valamis-oppimisympäristö auttaa organisaatioita muuntamaan digitalisaation haasteet organisaation kilpailueduksi. Valamis-oppimisympäristö on valittu globaaliin Gartnerin 2016 ”Market Guide for Corporate Learning Suites” -oppaaseen. Valamiksen asiakkaita ovat suuret yksityisen ja julkisen sektorin yritykset ja organisaatiot. Valamiksen pääkonttori sijaitsee Joensuussa. Yhteensä yhtiöllä on seitsemän toimistoa Suomessa, Yhdysvalloissa ja Saksassa.

Lisätiedot:

Valamis Group Oy
Jussi Hurskainen
Toimitusjohtaja
+358 500 879 417
jussi.hurskainen@valamis.com

*Uutisen julkaisuhetkellä Valamis oli nimeltään Arcusys.