Arcusys Oy avaa toimipisteen Wiesbadeniin, Saksaan

Saksaan laajentuminen edistää keski-Euroopan markkinoiden tavoittamista ja tukee Arcusysin pitkän aikavälin kansainvälistymisstrategiaa. Yrityksellä on toimipaikkoja nyt neljässä eri maassa.

Joensuu, 31. toukokuuta, 2017. Oppimisen digitalisaation edelläkävijä Arcusys Oy avaa kesäkuun alussa tytäryhtiön Saksaan. Uuden toimipisteen perustaminen on tarpeellinen toimi keski-Euroopasta tulleeseen kysyntään vastaamiseksi. Wiesbaden sijaitsee hyvällä markkina-alueella Arcusysille, sillä alueella on jo aktiivista yhteistyötä paikallisten kumppaneiden kanssa. Uusien asiakkuuksien luomisessa paikallinen läsnäolo tuo luotettavuutta.

Suuret organisaatiot kohtaavat digitaalisen murroksen myötä jatkuvaa tarvetta uudelleenkouluttaa henkilöstöään ja tarjota erilaisiin työtehtäviin personoitua koulutusta. Oppimisanalytiikan rooli tulee korostumaan tulevaisuudessa, kun organisaatioiden on tiedettävä millainen koulutus on tehokasta ja mitä oppimissisältöjä on muokattava.

"Uuden toimipisteen perustaminen tuntuu nyt luontevalta, etenkin kun se tehdään jo olemassa olevan kysynnän ehdoilla. Henkilöstömäärämme on kasvanut, ja muun muassa oman analytiikkatiimin perustaminen on luonut meille kilpailuetua muihin oppimisympäristötoimittajiin nähden. Haluamme tarjota helposti lähestyttävää, paikallista palvelua, jonka taustalla on suomalainen, vahva teknologia- ja koulutusosaaminen", toteaa Arcusysin toimitusjohtaja Jussi Hurskainen.

Saksan toimiston rekrytoinnit suoritetaan paikallisesti, ja toimipisteeseen on palkattu kansainvälisestä ohjelmistoliiketoiminnasta kokemusta omaava paikallinen vetäjä.

Arcusysin kansainvälistyminen on jo ollut vauhdissa hyvän aikaa; kesällä 2015 yritys avasi toimipisteen Bostoniin, Yhdysvaltoihin. Arcusys on laajentunut viime aikoina myös yrityskaupoilla kun se osti viime syksynä ennakoivaan analytiikkaan erikoistuneen OlapCon Oy:n.


Arcusys Oy

Arcusys on kansainvälisesti kasvava oppimisen digitalisaatioon erikoistunut IT-yritys. Yrityksen kehittämä Valamis-oppimisympäristö auttaa organisaatioita muuntamaan digitalisaation haasteet organisaation kilpailueduksi. Arcusys ja Valamis-oppimisympäristö on valittu globaaliin Gartnerin 2016 "Market Guide for Corporate Learning Suites" -oppaaseen. Arcusysin asiakkaita ovat suuret yksityisen ja julkisen sektorin yritykset ja organisaatiot. Arcusysin pääkonttori sijaitsee Joensuussa. Yhteensä yhtiöllä on seitsemän toimistoa Suomessa, Yhdysvalloissa, Saksassa ja Venäjällä.

Lisätiedot:

Arcusys Oy
Jussi Hurskainen
Toimitusjohtaja
+358 500 879 417
jussi.hurskainen@arcusys.fi

Katso viimeisimmät uutiset
Lue lisää

Uutiset

Arcusys mukana nopeimmin kasvavien yritysten Inc. 5000 -listalla

Lue lisää

Uutiset

Tutkimus: Digitaalisten oppimisympäristöjen merkitys yrityksille kasvamassa

Lue lisää

Uutiset

Arcusys tukee yrittäjiksi aikovia Start Me Up -liikeideakilpailussa