Arcusys Oy avasi tytäryhtiön Bostoniin

Arcusys Oy avasi maaliskuun alussa tytäryhtiön Bostoniin. Yhdysvaltoihin laajentumisen myötä yrityksen toiminta kansainvälistyy ja toimipaikkoja on jo kolmessa eri maassa.

Avoimen lähdekoodin ja erityisesti Liferayn asiantuntijapalveluihin ja tietojärjestelmäratkaisuihin erikoistunut Arcusys on kehittänyt jo muutaman vuoden ajan Valamis verkko-oppimissovellusta. Valamiksen avulla Liferay-verkkopalvelualusta muuntuu monipuoliseksi oppimisympäristöksi, joka pystyy globaalisti vastaamaan sosiaalisen oppimisen tarpeisiin.

Arcusysin osaaminen Liferayn pedagogisessa hyödyntämisessä on noteerattu myös kansainvälisesti. Arcusysin Valamis on voittanut kansainvälisen Liferayn Marketplace App sovelluskilpailun ja on Liferay liitännäisistä kiistatta paras tarjolla olevista verkko-oppimisen ratkaisuista.

"Muun muassa aikaeron takia Yhdysvaltoihin laajentuminen ja läsnäolo on välttämätöntä paremman tavoitettavuuden ja parhaan mahdollisen palvelun kannalta. Markkinoilta on löytynyt jo useita Valamiksesta kiinnostuneita tahoja ja ensimmäisiä projekteja päästään toteuttamaan kevään aikana. Boston on yksi Yhdysvaltojen tärkeimmistä IT-alan koulutuskeskuksista, joten tytäryhtiön avaaminen juuri sinne oli luonnollinen ratkaisu", kertoo Arcusysin toimitusjohtaja Jussi Hurskainen.

Yritys ottaa samalla harppauksen suurille markkinoille, sillä pelkästään Bostonin laajalla metropolialueella asuu noin kahdeksan miljoonaa ihmistä. Arcusysin pääkonttori sijaitsee Joensuussa. Yrityksellä on myös toimipisteet Oulussa, Helsingissä ja Lappeenrannassa, sekä tytäryhtiö Petroskoissa. Toimistoilla työskentelee tällä hetkellä yhteensä 100 ohjelmistoalan ammattilaista.

Lisätiedot:

Arcusys Oy
Jussi Hurskainen
Toimitusjohtaja
+358 500 879 417
jussi.hurskainen@arcusys.fi

Katso viimeisimmät uutiset
Lue lisää

Uutiset

Suomalaiset opiskelijat ja NASA haastavat yrityksiä luovaan ongelmanratkaisuun

The Boeing Companyn ja Yhdysvaltain avaruushallinto NASAn edustajat ovat parhaillaan Suomessa puhumassa luovaa ongelmanratkaisukulttuuria kehittävästä Epic Challenge -koulutusohjelmasta suomalaisen teknologiayritys Arcusysin vieraina.

Lue lisää

Uutiset

Arcusys Oy mukana edistämässä kotimaista digitalisaatiota Start Me Up -liikeideakilpailussa

Arcusys on mukana tukemassa pohjoiskarjalaista Start Me Up -liikeideakilpailua, jonka tarkoituksena on löytää sellaisia henkilöitä tai yrityksiä, joiden liikeidealla olisi kipinää syttyä pohjoiskarjalaiseksi yritystoiminnaksi.

Lue lisää

Uutiset

Arcusys Oy voitti Brandon Hall Groupin Excellence Awards -kilpailun teknologiasarjan palkinnon

Arcusys on voittanut kehittämällään Valamis-oppimisympäristöllä merkittävän Brandon Hall Groupin hopeapalkinnon Best Advance in Unique Learning Technology -kategoriassa.