Arcusys Oy avasi tytäryhtiön Bostoniin

Arcusys Oy avasi maaliskuun alussa tytäryhtiön Bostoniin. Yhdysvaltoihin laajentumisen myötä yrityksen toiminta kansainvälistyy ja toimipaikkoja on jo kolmessa eri maassa.

Avoimen lähdekoodin ja erityisesti Liferayn asiantuntijapalveluihin ja tietojärjestelmäratkaisuihin erikoistunut Arcusys on kehittänyt jo muutaman vuoden ajan Valamis verkko-oppimissovellusta. Valamiksen avulla Liferay-verkkopalvelualusta muuntuu monipuoliseksi oppimisympäristöksi, joka pystyy globaalisti vastaamaan sosiaalisen oppimisen tarpeisiin.

Arcusysin osaaminen Liferayn pedagogisessa hyödyntämisessä on noteerattu myös kansainvälisesti. Arcusysin Valamis on voittanut kansainvälisen Liferayn Marketplace App sovelluskilpailun ja on Liferay liitännäisistä kiistatta paras tarjolla olevista verkko-oppimisen ratkaisuista.

"Muun muassa aikaeron takia Yhdysvaltoihin laajentuminen ja läsnäolo on välttämätöntä paremman tavoitettavuuden ja parhaan mahdollisen palvelun kannalta. Markkinoilta on löytynyt jo useita Valamiksesta kiinnostuneita tahoja ja ensimmäisiä projekteja päästään toteuttamaan kevään aikana. Boston on yksi Yhdysvaltojen tärkeimmistä IT-alan koulutuskeskuksista, joten tytäryhtiön avaaminen juuri sinne oli luonnollinen ratkaisu", kertoo Arcusysin toimitusjohtaja Jussi Hurskainen.

Yritys ottaa samalla harppauksen suurille markkinoille, sillä pelkästään Bostonin laajalla metropolialueella asuu noin kahdeksan miljoonaa ihmistä. Arcusysin pääkonttori sijaitsee Joensuussa. Yrityksellä on myös toimipisteet Oulussa, Helsingissä ja Lappeenrannassa, sekä tytäryhtiö Petroskoissa. Toimistoilla työskentelee tällä hetkellä yhteensä 100 ohjelmistoalan ammattilaista.

Lisätiedot:

Arcusys Oy
Jussi Hurskainen
Toimitusjohtaja
+358 500 879 417
jussi.hurskainen@arcusys.fi

Katso viimeisimmät uutiset
Lue lisää

Uutiset

Arcusys yhteistyöhön Carahsoftin kanssa Yhdysvaltain markkinoilla

Lue lisää

Uutiset

Arcusys Oy avaa toimipisteen Lontooseen

Lue lisää

Webinaarit

Tee oppimisen digitalisaatiosta organisaatiosi kilpailuetu