Arcusys Oy ja Pohjois-Karjalan ammattikorkeakoulu tukevat avoimen lähdekoodin kehitystä

QNetwork alihankintaketjun ohjausjärjestelmä julkaistu avoimen lähdekoodin lisenssinä

Arcusys Oy julkaisi QNetwork – alihankintaketjun ohjausjärjestelmän avoimen lähdekoodin versiona. Avoimen lähdekoodin versio kehitettiin yhteistyössä Pohjois-Karjalan ammattikorkeakoulun PLM-hankkeen (Product Lifecycle Managemet) kanssa.

Tuotteiden ja niihin liittyvien tietojen hallinta ja käyttö ovat merkittäviä tekijöitä tuotteiden elinkaaren hallinnassa (Product Lifecycle Managemet, PLM ). Pohjois-Karjalan ammattikorkeakoulun liiketalouden ja tekniikan keskuksen koordinoima PLM-hanke alkoi talvella 2008. Hankkeen tavoitteena on ollut luoda PLM-palvelukonsepti, joka tukee tuotannollisten yritysten tuotteiden koko elinkaaren hallintaa.

PLM-hankkeessa kehitetään laboratorioympäristöä, jota voivat käyttää opiskelijat ja paikalliset teollisuusyritykset. QNetwork alihankintaketjun ohjausjärjestelmän avoin versio on osa tätä ympäristöä.

Tehoa yritysten välisiin prosesseihin

Teollisuudessa hyväksi tehostamiskeinoksi on havaittu prosessien sähköistäminen ja tiedonsiirron automatisointi. QNetwork-ohjelmisto on suunnattu tehostamaan tilausliikenteen käsittelyä alihankintaketjussa. Ohjelmisto on   kehitetty yhdessä metalliteollisuuden alihankintayritysten kanssa. QNetwork voidaan integroida osaksi yrityksen jo olemassa olevaa toiminnan- ja tuotannonohjausjärjestelmää.

Avoimen lähdekoodin versio QNetworkista on saatavilla vapaasti. Arcusys Oy tarjoaa ylläpito-, tuki-, kehitys- ja koulutuspalveluita järjestelmälle.

Katso viimeisimmät uutiset
Lue lisää

Uutiset

Suomalaiset opiskelijat ja NASA haastavat yrityksiä luovaan ongelmanratkaisuun

The Boeing Companyn ja Yhdysvaltain avaruushallinto NASAn edustajat ovat parhaillaan Suomessa puhumassa luovaa ongelmanratkaisukulttuuria kehittävästä Epic Challenge -koulutusohjelmasta suomalaisen teknologiayritys Arcusysin vieraina.

Lue lisää

Uutiset

Arcusys Oy mukana edistämässä kotimaista digitalisaatiota Start Me Up -liikeideakilpailussa

Arcusys on mukana tukemassa pohjoiskarjalaista Start Me Up -liikeideakilpailua, jonka tarkoituksena on löytää sellaisia henkilöitä tai yrityksiä, joiden liikeidealla olisi kipinää syttyä pohjoiskarjalaiseksi yritystoiminnaksi.

Lue lisää

Uutiset

Arcusys Oy voitti Brandon Hall Groupin Excellence Awards -kilpailun teknologiasarjan palkinnon

Arcusys on voittanut kehittämällään Valamis-oppimisympäristöllä merkittävän Brandon Hall Groupin hopeapalkinnon Best Advance in Unique Learning Technology -kategoriassa.