Arcusys Oy jälleen Suomen 4. paras työpaikka

Arcusys Oy on palkittu Great Place to Work-gaalassa viime vuoden tapaan Suomen 4. parhaana työpaikkana. Tämä oli jo kolmas peräkkäinen vuosi, kun Arcusys sijoittui listalle. Great Place to Work Finland on jo 13 vuoden ajan koonnut listan Suomen parhaista työpaikoista. Viime vuonna tutkimuksessa oli mukana 153 organisaatiota, joissa työskentelee yhteensä noin 46 000 työntekijää.

Arcusysin toimintoihin kuuluu mm. asiakaskohtaista järjestelmäkehitystä, sähköisen asioinnin ratkaisuja, portaaliratkaisuja, sekä koulutusratkaisuja. Yrityksessä kehitetään kestävää liiketoimintaa aidon välittämisen ja yhteisöllisen yrityskulttuurin kautta. Työpaikasta on onnistuttu luomaan ympäristö, jossa viihdytään ja jossa työkavereiden kanssa halutaan viettää myös vapaa-aikaa.

"Työilmapiiri ja työkaverit tekevät Arcusysista yhden Suomen parhaista työpaikoista. Porukan kanssa vietämme aikaa myös työn ulkopuolella, esimerkiksi säännöllisten liikuntaharrastusten parissa", viisi vuotta Oulun toimistolla työskennellyt Teemu Husso kertoo.

Arcusysin henkilöstöjohtaja Maria Vihtkarin mukaan työssä viihtyminen lisää myös työntekijöiden tehokkuutta. Arcusysilla keskitytäänkin työn lisäksi vahvasti työntekijöiden hyvinvointiin ja yhteisöllisyyden rakentamiseen.

"Välittävän yrityskulttuurin luominen lähtee yrityksen johdosta. Johtaminen pitäisikin nähdä ensisijaisesti persoonallisuuspiirteenä, ei opittuina teorioina. Johtaminen on ensisijaisesti sydämenasia, pieniä tekoja ja kuuntelua", Vihtkari valottaa.

Arcusysin toimitusjohtaja Jussi Hurskainen korostaa luottamuksen tärkeyttä viihtyisän työympäristön rakentamisessa. "Luottamuksen osoittaminen lisää työntekijöiden motivaatiota. Meillä ei ole töissä robotteja, vaan ihmisiä ja ennenkaikkea persoonia. Juuri näiden osaavien persoonien ansiosta me menestymme."

Työssä viihtyminen ja sitä kautta tehokkuuden lisääntyminen näkyy Arcusysilla myös yrityksen liikevaihdon ja työntekijämäärän kasvussa. Marraskuussa Arcusys kipusi jo neljännen peräkkäisen kerran Deloitten Technology Fast 50-listalle, jossa etsitään 50 Suomen nopeimmin kasvanutta teknologiayritystä. Listauksessa kasvun mittarina käytetään liikevaihdon kasvua viimeisten viiden vuoden ajalta. Tänä aikana Arcusysin liikevaihto on kasvanut 629 prosenttia.

Viime vuoden aikana Arcusysille palkattiin 27 uutta työntekijää, mikä kasvatti yrityksen henkilöstömäärän 100 henkeen. Helmikuun alussa Arcusys laajeni jälleen avaamalla uuden toimiston Lappeenrantaan. Tämän vuoden aikana Arcusysin tavoitteena on rekrytoida ainakin 30 uutta työntekijää Joensuun, Oulun ja Lappeenrannan toimistoille. Yrityksellä on fokus myös kansainvälistymisessä.

Kiitämme kaikkia Arcusyslaisia Suomen 4. parhaan työpaikan luomisesta!

Lisätiedot:

Toimitusjohtaja Jussi Hurskainen
p. 0500 879 417
jussi.hurskainen@arcusys.fi

Henkilöstöjohtaja Maria Vihtkari
p. 044 525 0932
maria.vihtkari@arcusys.fi

Katso viimeisimmät uutiset
Lue lisää

Uutiset

Arcusys yhteistyöhön Carahsoftin kanssa Yhdysvaltain markkinoilla

Lue lisää

Uutiset

Arcusys Oy avaa toimipisteen Lontooseen

Lue lisää

Webinaarit

Tee oppimisen digitalisaatiosta organisaatiosi kilpailuetu