Arcusys Oy mukana edistämässä kotimaista digitalisaatiota Start Me Up -liikeideakilpailussa

Julkaistu: 08.02.2017 klo 9.56
Julkaisija: Arcusys Oy

Oppimisen digitalisaation edelläkävijä Arcusys Oy on mukana tukemassa pohjoiskarjalaista Start Me Up -liikeideakilpailua. Nyt jo 16. kerran järjestettävässä Joensuun Tiedepuiston Yrityshautomon kilpailussa tarkoituksena on löytää sellaisia henkilöitä tai yrityksiä, joiden liikeidealla olisi kipinää syttyä pohjoiskarjalaiseksi yritystoiminnaksi.

Joensuu, 08. helmikuuta, 2017. Pohjoiskarjalaisesta kasvuyrityksestä oppimisen digitalisaation kansainväliseksi kärkiyritykseksi ponnistaneen Arcusysin tavoitteena on suomalaisen digiosaamisen edistäminen sekä kotiseudulla että maailmalla. Tämä tavoite saikin Arcusysin liittymään osaksi menestyksekästä Start Me Up -liikeideakilpailun tukijoukkoa. Mikä olisikaan parempi tapa tukea luovuudesta ja ennakkoluulottomista ideoista kumpuavaa uutta liiketoimintaa.

"Start Me Up -liikeideakilpailusta on kasvanut vuosien saatossa erittäin suosittu. Esimerkiksi viime vuonna ideoita tuli peräti 264 kappaletta ympäri Suomea. Moni idea on sittemmin jalostunut menestyväksi liiketoiminnaksi. Arcusys on yksi hienoista esimerkeistä, miten pienestä liiketoimintaideasta voi pitkäjänteisyyden ja oikeiden tukijoukkojen avulla jalostua kansainvälinen menestystarina", kehityspäällikkö Kari Pulkkinen Tiedepuistolta sanoo.

Arcusysin toimitusjohtaja Jussi Hurskainen iloitsee Arcusysin mahdollisuudesta tukea Start Me Up -liikeideakilpailua, ja siten olla osana tärkeää pohjoiskarjalaista yritysten kehitystä ja digitaalisen murroksen edistämistä. Myös Arcusys on aloittanut aikanaan Joensuun Tiedepuiston yrityshautomosta muutaman kaveruksen liikeidean pohjalta.

"Start Me Up -liikeideakilpailu on ehdottomasti yksi parhaista keinoista näyttää kotimaassa ja maailmalla, mitä me täällä pohjoiskarjalassa osaamme tehdä, etenkin digitalisaation edistämiseksi. On hienoa saada Arcusys osaksi kilpailun monipuolista tukijoukkoa, ja jakaa osaamistamme, kokemuksiamme ja rakkautta kotiseudun kehittämiseen yhdessä uusien kasvuyritysten kanssa", Jussi Hurskainen kertoo.

Mukaan Arcusysin sykkeeseen ja digitaalisten innovaatioiden kehittämiseen voi osallistua erityisesti kilpailun "Digitalisoituva maailma sponsored by Arcusys" -sarjassa. Sarjassa haetaan digitalisaatioon liittyviä liikeideoita ja ihmisiä, joilta löytyy innostusta kehittää ideansa ja vapauttaa digitaalinen potentiaalinsa aina liiketoiminnaksi asti.

Kilpailussa on jaolla huikeita palkintoja: pääpalkintona on 15 000 euroa, jonka päälle voittaja saa toimitilat Joensuun Tiedepuistosta vuodeksi sekä 1500 euron arvosta lakimiespalveluita asianajotoimisto Surakalta. Pääpalkinnon lisäksi kilpailussa jaetaan muita rahapalkintoja yli 30 000 euron edestä. Digitalisoituva maailma sponsored by Arcusys -sarjassa Arcusys palkitsee kolme parhainta ideaa palkinnoin 5000, 3000 ja 2000 euroa.

Arcusys Oy
Arcusys on kansainvälisesti kasvava oppimisen digitalisaatioon erikoistunut IT-yritys. Yrityksen kehittämä Valamis-oppimisympäristö auttaa organisaatioita muuntamaan digitalisaation haasteet organisaation kilpailueduksi. Arcusys ja Valamis-oppimisympäristö on valittu globaaliin Gartnerin 2016 "Market Guide for Corporate Learning Suites" -oppaaseen. Arcusysin pääkonttori sijaitsee Joensuussa, minkä lisäksi yhtiöllä on yhteensä viisi muuta toimistoa Suomessa, Yhdysvalloissa ja Venäjällä. Lisätietoja osoitteessa www.arcusys.com.

Start Me Up -liikeideakilpailu lyhyesti
Start Me Up -liikeideakilpailu on 16. kertaa Joensuun Tiedepuiston Yrityshautomon järjestämä liikeideakilpailu. Liikeideoiden arvioinnissa otetaan yleisesti huomioon liikeidean mahdollisuus edistää pohjoiskarjalaista yrittäjyyttä, toteutettavuus maakunnassa, innovatiivisuus ja liiketoiminnan kasvumahdollisuudet. Kilpailuun pääsee osallistumaan 31. maaliskuuta 2017 saakka. Palkintojen julkistamispäivä on torstai 11.5.2016. Tarkemmat ohjeet kilpailun säännöistä, ilmoittautumisesta ja palkinnoista löytyvät osoitteesta www.startmeup.fi.

Lisätietoja:

Arcusys Oy
Jussi Hurskainen
Toimitusjohtaja
+358 500 879 417
jussi.hurskainen@arcusys.fi

Joensuun Tiedepuisto
Kari Pulkkinen
Kehityspäällikkö
+358 50 406 8716
kari.pulkkinen@tiedepuisto.fi

Katso viimeisimmät uutiset
Lue lisää

Uutiset

Arcusys mukana nopeimmin kasvavien yritysten Inc. 5000 -listalla

Lue lisää

Uutiset

Tutkimus: Digitaalisten oppimisympäristöjen merkitys yrityksille kasvamassa

Lue lisää

Uutiset

Arcusys tukee yrittäjiksi aikovia Start Me Up -liikeideakilpailussa