Arcusys Oy on listattu Suomen nopeimmin kasvavien teknologiayritysten joukkoon

Arcusysin avoimen lähdekoodin asiantuntijapalveluiden myyntimenestys on nostanut yrityksemme tunnetuksi ja palkituksi kasvuyritykseksi. Deloitte on listannut Arcusys Oy:n vuosittain julkaistavalle 50 nopeiten kasvavan suomalaisen teknologiayrityksen listalle.

Deloitte Technology Fast 50 -listalle pääsevät Suomen nopeimmin kasvavat teknologiayritykset. Listauksessa kasvun mittarina käytettiin liikevaihdon kasvua viimeisen viiden vuoden ajalta. Arcusys Oy:n liikevaihto on kasvanut tänä aikana 279 prosenttia, minkä ansiosta yritys on sijalla 26 Deloitten listalla.

"Olemme erittäin tyytyväisiä siitä, että olemme sijoittuneet nopeimmin kasvavien teknologiayritysten joukkoon. Arcusysin avoimen lähdekoodin strategia, osaava henkilöstömme ja pitkään jatkuvat asiakassuhteet ovat hyvä pohja kasvulle", Arcusys Oy:n toimitusjohtaja Jussi Hurskainen kommentoi.

Arcusys Oy:n vahva ja kannattava kasvu tarkoittaa myös kasvavaa henkilökunnan tarvetta. Olemme parhaillaan rekrytoimassa 8-10 uutta osaajaa ohjelmisto- sekä järjestelmäpuolelle kuten myös esimiestehtäviin.

Koko Technology Fast 50 listaus vuodelta 2011 on löydettävissä täältä

Lisätietoja:
Jussi Hurskainen
jussi.hurskainen@arcusys.fi
Toimitusjohtaja, Arcusys Oy

Katso viimeisimmät uutiset
Lue lisää

Uutiset

Suomalaiset opiskelijat ja NASA haastavat yrityksiä luovaan ongelmanratkaisuun

The Boeing Companyn ja Yhdysvaltain avaruushallinto NASAn edustajat ovat parhaillaan Suomessa puhumassa luovaa ongelmanratkaisukulttuuria kehittävästä Epic Challenge -koulutusohjelmasta suomalaisen teknologiayritys Arcusysin vieraina.

Lue lisää

Uutiset

Arcusys Oy mukana edistämässä kotimaista digitalisaatiota Start Me Up -liikeideakilpailussa

Arcusys on mukana tukemassa pohjoiskarjalaista Start Me Up -liikeideakilpailua, jonka tarkoituksena on löytää sellaisia henkilöitä tai yrityksiä, joiden liikeidealla olisi kipinää syttyä pohjoiskarjalaiseksi yritystoiminnaksi.

Lue lisää

Uutiset

Arcusys Oy voitti Brandon Hall Groupin Excellence Awards -kilpailun teknologiasarjan palkinnon

Arcusys on voittanut kehittämällään Valamis-oppimisympäristöllä merkittävän Brandon Hall Groupin hopeapalkinnon Best Advance in Unique Learning Technology -kategoriassa.