Arcusys Oy saavutti AAA luottoluokituksen ja nousi TiVi250 listalle

Avoimen lähdekoodin ratkaisuihin erikoistunut Arcusys Oy on saavuttanut korkeimman mahdollisen AAA luottoluokituksen. AAA luottoluokitus kertoo mm. yrityksen erinomaisista taloudellisista tunnusluvuista, moitteettomasta maksukäyttäytymisestä ja positiivisesta omistajataustasta. Listalle pääsevien yritysten taustat analysoidaan järjestelmällisesti ja kerättyä tietoa käytetään yritysten luottokelpoisuuden ja liiketoiminnan haasteista selviytymisen arvioimiseen.

Arcusys on myös ensimmäistä kertaa kivunnut mukaan TiVi250 listalle. Yritys sijoittui tänä vuonna listan sijalle 240. Listaus on Tietoviikon ja Talouselämän yhteistyönä koottava lista, joka kerää vuosittain yhteen Suomen 250 nopeimmin kasvanutta IT yritystä.

"Arcusys on kasvanut nopeasti ja erittäin kannattavasti. Viime vuonna liikevaihtomme oli 6,6 miljoonaa euroa, josta voittoa ennen veroja oli 1,2 miljoonaa euroa. Liferayhin pohjautuva liiketoimintamme mahdollistaa yrityksemme kannattavan ja pitkäjänteisen kasvun ja tuotteemme, kuten Valamis oppimisympäristö, on tuonut yritykselle hyvää kannattavuutta ja kasvua. Myös kansainvälistyminen alkaa näkyä merkittävästi liiketoiminnassamme", kertoo Arcusysin toimitusjohtaja Jussi Hurskainen.

Lisätiedot:

Arcusys Oy
Jussi Hurskainen
Toimitusjohtaja
+358 500 879 417
jussi.hurskainen@arcusys.fi

Katso viimeisimmät uutiset
Lue lisää

Uutiset

Suomalaiset opiskelijat ja NASA haastavat yrityksiä luovaan ongelmanratkaisuun

The Boeing Companyn ja Yhdysvaltain avaruushallinto NASAn edustajat ovat parhaillaan Suomessa puhumassa luovaa ongelmanratkaisukulttuuria kehittävästä Epic Challenge -koulutusohjelmasta suomalaisen teknologiayritys Arcusysin vieraina.

Lue lisää

Uutiset

Arcusys Oy mukana edistämässä kotimaista digitalisaatiota Start Me Up -liikeideakilpailussa

Arcusys on mukana tukemassa pohjoiskarjalaista Start Me Up -liikeideakilpailua, jonka tarkoituksena on löytää sellaisia henkilöitä tai yrityksiä, joiden liikeidealla olisi kipinää syttyä pohjoiskarjalaiseksi yritystoiminnaksi.

Lue lisää

Uutiset

Arcusys Oy voitti Brandon Hall Groupin Excellence Awards -kilpailun teknologiasarjan palkinnon

Arcusys on voittanut kehittämällään Valamis-oppimisympäristöllä merkittävän Brandon Hall Groupin hopeapalkinnon Best Advance in Unique Learning Technology -kategoriassa.