Arcusys Oy:stä Intalion Gold -kumppani

Arcusys Oy:stä Intalion Gold- kumppani voimakkaan kehitystyön tuloksena

Arcusys Oy ja maailman johtava avoimen lähdekoodin Business Process Platform -yritys Intalio ovat tiivistäneet yhteistyötään. Intalion Gold-kumppanina Arcusys pystyy palvelemaan asiakkaitaan paremmin Suomen ja Pohjoismaiden sähköisen asioinnin markkinoilla. Intalio on menestyksekkäästi tuonut kustannussäästöjä ja parantanut liiketoimintamahdollisuuksia mm. Finnairilla, TeliaSoneralla, Belgian ja Alankomaiden julkishallinnossa.
Lisäksi ollen myös eniten käytetty sähköisen asioinnin alusta Suomessa ja Pohjoismaissa.

Intalion ja Arcusysin yhteistyö alkoi vuonna 2008. Kuluneen viiden vuoden aikana Arcusys on kehittänyt merkittävästi sähköisen asioinnin palveluja ja laajentanut asiakkuuksia. Tällä hetkellä Intalion alustalle rakennetut sähköisen asioinnin palvelut ovat noin miljoonan Suomalaisen käytettävissä Itä-Suomen, Pirkanmaan ja Oulun seudun alueella.

"Olemme kehittäneet voimakkaasti sähköisiä asiointipalveluja. Asiakkaamme ovat olleet erityisen tyytyväisiä kehitettyjen palveluiden helppoon siirrettävyyteen sekä uusien palvelujen tuomiin kustannussäästöihin. Parhaimmillaan sähköisten palvelujen käyttöönotto on säästänyt 85% prosenttia käsittelyyn kuluvasta ajasta verrattuna sähköistämättömiin prosesseihin", Arcusysin kehitysjohtaja Janne Hietala kertoo.
"Sähköisen asioinnin palvelujen kysyntä on kasvanut voimakkaasti Suomen ja Pohjoismaiden markkinoilla, joten tiiviimpi yhteistyö maailman johtavan teknologiatoimittaja kanssa on tärkeää. Luonnollisesti kasvu lisää osaavan työvoiman tarvetta, haemme jatkuvasti osaajia sekä koulutamme uusia työntekijöitä käyttämiemme teknologioiden pariin", Arcusysin toimitusjohtaja Jussi Hurskainen kommentoi.

Lisätietoja antaa:
kehitysjohtaja Janne Hietala
gsm. 040 831 4245
janne.hietala@arcusys.fi

Katso viimeisimmät uutiset
Lue lisää

Uutiset

Suomalaiset opiskelijat ja NASA haastavat yrityksiä luovaan ongelmanratkaisuun

The Boeing Companyn ja Yhdysvaltain avaruushallinto NASAn edustajat ovat parhaillaan Suomessa puhumassa luovaa ongelmanratkaisukulttuuria kehittävästä Epic Challenge -koulutusohjelmasta suomalaisen teknologiayritys Arcusysin vieraina.

Lue lisää

Uutiset

Arcusys Oy mukana edistämässä kotimaista digitalisaatiota Start Me Up -liikeideakilpailussa

Arcusys on mukana tukemassa pohjoiskarjalaista Start Me Up -liikeideakilpailua, jonka tarkoituksena on löytää sellaisia henkilöitä tai yrityksiä, joiden liikeidealla olisi kipinää syttyä pohjoiskarjalaiseksi yritystoiminnaksi.

Lue lisää

Uutiset

Arcusys Oy voitti Brandon Hall Groupin Excellence Awards -kilpailun teknologiasarjan palkinnon

Arcusys on voittanut kehittämällään Valamis-oppimisympäristöllä merkittävän Brandon Hall Groupin hopeapalkinnon Best Advance in Unique Learning Technology -kategoriassa.