Arcusys Oy voitti Valtakunnallisen yrittäjäpalkinnon 2017

Suomen Yrittäjät on valinnut Arcusys Oy:n Valtakunnallisen Yrittäjäpalkinnon voittajaksi. Valintakriteereitä olivat muun muassa merkittävät kansainväliset yhteistyökumppanuudet ja yrityksen nopea kasvu.

Joensuu, 23. lokakuuta, 2017. Suomen Yrittäjät järjesti 21.10. vuosittaisen palkintotilaisuuden esimerkillisen yrittäjyyden kunniaksi. Valtakunnallisella yrittäjäpalkinnolla korostetaan oma-aloitteisten ja taloudellisten riskien ottamiseen uskaltavien yrittäjien merkitystä Suomalaiselle talouselämälle ja halutaan parantaa kasvuyritysten arvostusta. Palkinnon saa vuosittain neljä yritystä Suomesta, ja se on ollut korkein yrityksille myönnetty tunnustus jo vuodesta 1968 lähtien.

Tänä vuonna palkinto jaettiin Joensuussa, ja sen sai oppimisen digitalisaatioon erikoistunut IT-yritys Arcusys Oy. Poikkeuksellista Arcusysin voitosta tekee se, että se on ensimmäinen yritys, joka on voittanut sekä Vuoden nuori yrittäjä -palkinnon (vuonna 2012), että Valtakunnallisen yrittäjäpalkinnon.

Palkinnolla on vuosittain erityislaatuisia kriteerejä, mutta toistuvia arvioinnin kohteita ovat muun muassa yrityksen tuottavuus, tuotekehitys ja yrityksen kasvu. Arcusysin voiton perusteiksi mainittiin kansainvälinen yhteistyö merkittävien tahojen, kuten NASAn kanssa, nopea kansainvälinen kasvu, sekä avoimen lähdekoodin käyttö tuotekehityksessä.

"Uudet toimipisteemme Wiesbadenissa ja Lontoossa edustavat osaltaan rohkeaa yrittäjyyshenkeä ja kansainvälisen kasvun janoa. Olemme myös rekrytoineet jo tämän vuoden aikana 40 uutta arcusyslaista riveihimme", Arcusysin toimitusjohtaja Jussi Hurskainen kertoo vuoden 2017 menestyksestä.

Arcusys kääntää oppimisen digitalisaation organisaatioiden kilpailueduksi kehittämänsä Valamis-oppimisympäristön avulla. Valamis sopii niin perehdytyskoulutuksiin, kyvykkyyksien hallintaan kuin organisaation osaamisen kehittämiseenkin, ja sen monipuolisilla analytiikkatyökaluilla saadaan varmistus myös oppimisen vaikuttavuudesta.

Arcusysillä on osaamista teknologian aallonharjalla ja asiantuntijuutta niin digitaalisen asiakaskokemuksen rakentamisesta kuin tuloksellisesta suunnittelutyöstäkin, mutta se tarjoaa myös ajankohtaisten haasteiden (kuten EU GDPR –tietosuoja-asetuksen) koulutusratkaisuja.

Arcusys on aiemmin muun muassa palkittu Brandon Hall Group Excellence Awardsin teknologiasarjassa vuonna 2016, listattu Gartnerin 2016 "Market Guide for Corporate Learning Suites" –oppaaseen, valittu maakunnan vahvimmaksi yritykseksi vuonna 2015, sekä saanut useita tunnustuksia työpaikkakulttuuristaan.


Lisätiedot:

Jussi Hurskainen
CEO / Toimitusjohtaja
+358 50 087 9417
jussi.hurskainen@arcusys.fi

Uutiskuva: Harri Mäenpää/ Studio Korento
Video: Spin Off Media

Katso viimeisimmät uutiset
Lue lisää

Uutiset

Tutkimus: Digitaalisten oppimisympäristöjen merkitys yrityksille kasvamassa

Lue lisää

Uutiset

Arcusys tukee yrittäjiksi aikovia Start Me Up -liikeideakilpailussa

Lue lisää

Uutiset

Arcusys voitti kultaa Brandon Hall Groupin vuoden 2017 Excellence Awards -kilpailun Learning Technology-sarjassa