Arcusys Oy voitti Vuoden nuori yrittäjä -palkinnon - valttina avoin lähdekoodi

Acusys Oy voitti Suomen Yrittäjien Vuoden nuori yrittäjä -kilpailun. Voittaja julkistettiin valtakunnallisilla yrittäjäpäivillä Oulussa lauantaina 20.10.2012. Kilpailun finaalistit oli valittu alueellisista voittajista, joilla on osoitettu olevan kykyä nähdä uusia mahdollisuuksia. Voittajan valitsi ansioituneista yrittäjistä koottu valtakunnallinen tuomaristo. 

Arcusys Oy on IT-asiantuntijapalveluihin ja tietojärjestelmäratkaisuihin keskittynyt tietotekniikan palveluyritys. Sen valtti on avoin lähdekoodi. Yrityksen kasvu perustuu siihen, että aiemmin lisenssimaksujen kurittamat asiakkaat ottivat avoimen lähdekoodin tuotteet avosylin vastaan. Tuotekehityksessä yritys keskittyy erityisesti julkisen sektorin tarpeisiin. Arcusys on kehittänyt mm. avoimen koodin oppimisalustan, jota käytetään useissa maissa verkko-opetuksessa ja koulutusmateriaalien tuotannossa. 

Kansainvälisyys on Arcusys Oy:lle arkipäivää, myös investoinneissa. Sillä on toimipiste Petroskoissa. Suomen-toimistot ovat Joensuussa, Helsingissä ja Oulussa. Työntekijöitä on 70.

Vuoden nuori yrittäjä -palkinnon voittajan valitsi ansioituneista yrittäjistä koottu valtakunnallinen tuomaristo. Kilpailun yhteistyökumppaneina toimivat Yksityisyrittäjäin Säätiö ja Fonecta.

Lisätietoja:

kehittämispäällikkö Petri Rajaniemi, Suomen Yrittäjät, p. 044 525 1222

toimitusjohtaja Jussi Hurskainen, Arcusys Oy, p. 050 087 9417

Katso viimeisimmät uutiset
Lue lisää

Uutiset

Suomalaiset opiskelijat ja NASA haastavat yrityksiä luovaan ongelmanratkaisuun

The Boeing Companyn ja Yhdysvaltain avaruushallinto NASAn edustajat ovat parhaillaan Suomessa puhumassa luovaa ongelmanratkaisukulttuuria kehittävästä Epic Challenge -koulutusohjelmasta suomalaisen teknologiayritys Arcusysin vieraina.

Lue lisää

Uutiset

Arcusys Oy mukana edistämässä kotimaista digitalisaatiota Start Me Up -liikeideakilpailussa

Arcusys on mukana tukemassa pohjoiskarjalaista Start Me Up -liikeideakilpailua, jonka tarkoituksena on löytää sellaisia henkilöitä tai yrityksiä, joiden liikeidealla olisi kipinää syttyä pohjoiskarjalaiseksi yritystoiminnaksi.

Lue lisää

Uutiset

Arcusys Oy voitti Brandon Hall Groupin Excellence Awards -kilpailun teknologiasarjan palkinnon

Arcusys on voittanut kehittämällään Valamis-oppimisympäristöllä merkittävän Brandon Hall Groupin hopeapalkinnon Best Advance in Unique Learning Technology -kategoriassa.