Arcusys valittiin jälleen Suomen parhaiden työpaikkojen joukkoon

Tietotekniikan palveluyritys Arcusys Oy sijoittui neljänneksi Great Place to Work -instituutin tutkimukseen pohjautuvassa listauksessa.

Viime vuoden sijoitus parani seitsemällä sijalla. Vuonna 2013 Arcusys sijoittui listauksessa 11:nneksi.  Arcusys valittiin Suomen parhaiden työpaikkojen joukkoon yleisessä sarjassa, jossa tutkitaan 50-500 työntekijän yrityksiä. Suomen parhaat työpaikat -lista julkaistiin Helsingissä eilen.

Arcusys on viime vuodet kasvanut voimakkaasti, tällä hetkellä työtekijöitä on 85. Kasvuvauhdista huolimatta huomiota on kiinnitetty työhyvinvointiin ja uusien työntekijöiden yrityskulttuuriin perehdyttämiseen. Työntekijämäärän kasvaessa on yhä tärkeämpää, että työntekijät tietävät omat vastuunsa ja saavat myös tehdä omaan toimintaansa liittyvät päätökset. 

Luottamalla työntekijöidemme kykyyn tehdä päätöksiä osoitamme myös arvostusta työntekijöitämme kohtaan. Samalla motivoimme heitä antamaan yrityksen eteen kaikkensa ja he sitoutuvat tekemäänsä yhä paremmin, henkilöstöjohtaja Maria Vihtkari muistuttaa.

Vihtkari huomauttaa, että työhyvinvointi lähtee aidosta välittämisestä, pienistä teoista ja kuuntelemisesta - mitkä asiat ovat huonosti ja mitkä hyvin. Epämääräisyys ja tiedonpuute synnyttävät arvailuja, pahoja puheita ja klikkejä.

Läsnäolevan esimiestyön merkitys korostuu hyvien työpaikkojen ominaisuuksissa. Parhaat esimiehet jaksavat kuunnella työntekijäänsä silloinkin, kun on kiire ja oma maailma masentaa. Työntekijän arvostus välittyy vuorovaikutuksen ja aidon kuuntelemisen kautta. Parhaat esimiehet jakavat jotain myös itsestään ja näyttävät tunteensa.

Great Place to Work® Institute on maailmanlaajuinen tutkimus- ja konsulttiyhtiö, joka toimii 45 maassa. Vuosittain GPW Institute tutkii yli 5 500 organisaatiota maailmanlaajuisesti ja sen Trust Index© -henkilöstökyselyyn vastaa vuosittain yli 2 000 000 eri organisaatioiden työntekijää. Vuonna 1991 perustetun GPW Instituten tavoitteena on rakentaa parempaa yhteiskuntaa auttamalla yrityksiä kehittymään paremmiksi työpaikoiksi. GPW Institute käyttää kehittämiään Trust Index© -henkilöstökyselyä sekä Culture Audit© -johtamiskäytäntöselvitystä mm. Euroopan parhaat työpaikat -listan sekä maakohtaisten listojen laadinnassa.

Lisätiedot:
Henkilöstöjohtaja Maria Vihtkari, p. 044 525 0932

Katso viimeisimmät uutiset
Lue lisää

Uutiset

Suomalaiset opiskelijat ja NASA haastavat yrityksiä luovaan ongelmanratkaisuun

The Boeing Companyn ja Yhdysvaltain avaruushallinto NASAn edustajat ovat parhaillaan Suomessa puhumassa luovaa ongelmanratkaisukulttuuria kehittävästä Epic Challenge -koulutusohjelmasta suomalaisen teknologiayritys Arcusysin vieraina.

Lue lisää

Uutiset

Arcusys Oy mukana edistämässä kotimaista digitalisaatiota Start Me Up -liikeideakilpailussa

Arcusys on mukana tukemassa pohjoiskarjalaista Start Me Up -liikeideakilpailua, jonka tarkoituksena on löytää sellaisia henkilöitä tai yrityksiä, joiden liikeidealla olisi kipinää syttyä pohjoiskarjalaiseksi yritystoiminnaksi.

Lue lisää

Uutiset

Arcusys Oy voitti Brandon Hall Groupin Excellence Awards -kilpailun teknologiasarjan palkinnon

Arcusys on voittanut kehittämällään Valamis-oppimisympäristöllä merkittävän Brandon Hall Groupin hopeapalkinnon Best Advance in Unique Learning Technology -kategoriassa.