Arcusys valittiin Suomen parhaiden työpaikkojen joukkoon

Suomen parhaat työpaikat -lista julkaistiin Helsingissä eilen. Arcusys valittiin Suomen parhaiden työpaikkojen joukkoon yleisessä sarjassa, jossa tutkitaan 50-500 työntekijän yrityksiä. Arcusys on ensimmäinen pohjoiskarjalainen yritys, joka nousi Suomen parhaiden työpaikkojen listalle.

Arcusys on viime vuodet kasvanut voimakkaasti. Tällä hetkellä työtekijöitä on 70, Joensuussa töitä tekee 40 henkilöä, Oulussa 17, Petroskoissa 11 ja Helsingissä 2. Yhtiön tavoitteena on parin vuoden sisällä kasvattaa tekijäjoukko sataan. Yrityksen toiminta kulminoituu yhteisiin arvoihin, jotka on määritelty koko henkilöstön toimesta.

Kasvuhalua ja muutosvalmiutta pitää olla. Mutta tarvitaan myös staattista tilaa; organisaatiota ei voi kokoajan mielin määrin sorkkia. Ihmisten pitää olla valmiita ottamaan uusia ihmisiä työyhteisöön, henkilöstöjohtaja Maria Vihtkari muistuttaa.

Vihtkari muistuttaa, etttä työhyvinvointi lähtee pienistä teoista ja kuuntelemisesta - mitkä asiat ovat huonosti ja mitkä hyvin. Epämääräisyys ja tiedonpuute synnyttävät arvailuja, pahoja puheita, klikkejä.

Great Place to Work® Institute on maailmanlaajuinen tutkimus- ja konsulttiyhtiö, joka toimii 45 maassa. Vuosittain GPW Institute tutkii yli 5 500 organisaatiota maailmanlaajuisesti ja sen Trust Index© -henkilöstökyselyyn vastaa vuosittain yli 2 000 000 eri organisaatioiden työntekijää. Vuonna 1991 perustetun GPW Instituten tavoitteena on rakentaa parempaa yhteiskuntaa auttamalla yrityksiä kehittymään paremmiksi työpaikoiksi. GPW Institute käyttää kehittämiään Trust Index© -henkilöstökyselyä sekä Culture Audit© -johtamiskäytäntöselvitystä mm. Euroopan parhaat työpaikat -listan sekä maakohtaisten listojen laadinnassa.

Lisätiedot:

Arcusys Oy Henkilöstöjohtaja Maria Vihtkari, p. 044 5250932

Arcusys Oy on vuonna 2003 perustettu tietotekniikan innovatiivinen palveluyritys. Yhtiön pääpaikka sijaitsee Joensuussa, muut toimipisteet sijaitsevat Helsingissä, Oulussa sekä Petroskoissa. Arcusys on erikoistunut It-asiantuntijapalveluihin sekä tietojärjestelmäratkaisuihin. Toimintamme kulmakivet ovat asiakaslähtöisyys, kumppanuus ja avoimuus. Luotettavana portaaliosaajana tarjoamme asiakkaillemme kohdennettuja sovelluksia, jotka mahdollistavat asiakkaallemme parhaan lopputuloksen. www.arcusys.fi.

Katso viimeisimmät uutiset
Lue lisää

Uutiset

Suomalaiset opiskelijat ja NASA haastavat yrityksiä luovaan ongelmanratkaisuun

The Boeing Companyn ja Yhdysvaltain avaruushallinto NASAn edustajat ovat parhaillaan Suomessa puhumassa luovaa ongelmanratkaisukulttuuria kehittävästä Epic Challenge -koulutusohjelmasta suomalaisen teknologiayritys Arcusysin vieraina.

Lue lisää

Uutiset

Arcusys Oy mukana edistämässä kotimaista digitalisaatiota Start Me Up -liikeideakilpailussa

Arcusys on mukana tukemassa pohjoiskarjalaista Start Me Up -liikeideakilpailua, jonka tarkoituksena on löytää sellaisia henkilöitä tai yrityksiä, joiden liikeidealla olisi kipinää syttyä pohjoiskarjalaiseksi yritystoiminnaksi.

Lue lisää

Uutiset

Arcusys Oy voitti Brandon Hall Groupin Excellence Awards -kilpailun teknologiasarjan palkinnon

Arcusys on voittanut kehittämällään Valamis-oppimisympäristöllä merkittävän Brandon Hall Groupin hopeapalkinnon Best Advance in Unique Learning Technology -kategoriassa.