Arcusys valittu Maakunnan Vahvimmaksi Yritykseksi 2015

Suomen Asiakastieto Oy:n kokoama raati on valinnut vuoden 2015 Maakuntien Vahvimmat Yritykset. Raati valitsi Arcusysin Pohjois-Karjalan Vahvimmaksi Yritykseksi. Palkitut valittiin suomalaisten pk-yritysten joukosta ja valinnat ratkaisi yrityksen pitkäaikainen taloudellinen menestys.

"Valinta Maakunnan Vahvimmaksi Yritykseksi on meille suuri kunnia. Tarkkaan harkittu ja hallittu orgaaninen kasvu, sekä oppimisen digitalisaation laaja markkina ovat pitkäaikaisen menestyksemme salaisuus", sanoo Arcusysin toimitusjohtaja Jussi Hurskainen.

Aiemmin tänä vuonna Arcusys kipusi mukaan TiVi250 listalle ja saavutti korkeimman mahdollisen AAA luottoluokituksen, joka kertoo mm. yrityksen erinomaisista taloudellisista tunnusluvuista, moitteettomasta maksukäyttäytymisestä ja positiivisesta omistajataustasta.

Suomen Asiakastieto Oy julkisti Maakuntien Vahvimmat yritykset sekä Suomen Vahvimman yrityksen torstaina 17.12.2015. Virallinen listaus on löydettävissä täältä.

Arcusys on kansainvälisesti kasvava oppimisen digitalisaatioon erikoistunut Liferay kehittäjäyritys. Valamis oppimisympäristö tarjoaa organisaatioille ratkaisun oppimisen digitalisaation mukana tuomien haasteiden muuntamiseksi organisaation kilpailueduksi. Asiakkaamme koostuvat suurista kotimaisista ja ulkomaisista organisaatioista. Arcusysin pääkonttori sijaitsee Joensuussa, minkä lisäksi yhtiöllä on yhteensä viisi muuta toimistoa Suomessa, USA:ssa ja Venäjällä. 

Lisätietoja:
Arcusys Oy
Jussi Hurskainen
Chief Executive Officer, CEO
jussi.hurskainen@arcusys.fi
+358 50 087 9417

Katso viimeisimmät uutiset
Lue lisää

Uutiset

Suomalaiset opiskelijat ja NASA haastavat yrityksiä luovaan ongelmanratkaisuun

The Boeing Companyn ja Yhdysvaltain avaruushallinto NASAn edustajat ovat parhaillaan Suomessa puhumassa luovaa ongelmanratkaisukulttuuria kehittävästä Epic Challenge -koulutusohjelmasta suomalaisen teknologiayritys Arcusysin vieraina.

Lue lisää

Uutiset

Arcusys Oy mukana edistämässä kotimaista digitalisaatiota Start Me Up -liikeideakilpailussa

Arcusys on mukana tukemassa pohjoiskarjalaista Start Me Up -liikeideakilpailua, jonka tarkoituksena on löytää sellaisia henkilöitä tai yrityksiä, joiden liikeidealla olisi kipinää syttyä pohjoiskarjalaiseksi yritystoiminnaksi.

Lue lisää

Uutiset

Arcusys Oy voitti Brandon Hall Groupin Excellence Awards -kilpailun teknologiasarjan palkinnon

Arcusys on voittanut kehittämällään Valamis-oppimisympäristöllä merkittävän Brandon Hall Groupin hopeapalkinnon Best Advance in Unique Learning Technology -kategoriassa.