Arcusys voitti tuotekehityksellään kansainvälisen Liferay Marketplacen App -kilpailun

Arcusysin kehittämä sosiaalisen oppimisen työkalu voitti kansainvälisen Liferay Marketplace App sovelluskilpailun 30.8.2013. Kilpailussa haettiin kansainvälisesti parasta Liferay sovellusta. Kilpailuun osallistui 71 sovellusta 12 eri maasta.

Arcusysin voittajasovellus nimeltä Valamis on verkko-oppimisen sovellus, joka muuntaa Liferay verkkopalvelualustan oppimisympäristöksi. Liferay on verkkopalvelualusta, joka on laajasti käytössä maailmanlaajuisesti. Liferaytä käyttävät esimerkiksi Nasa, Ranskan puolustusministeriö, Rolex, Lufthansa ja Vodafone.

Liferay Marketplace on sovelluskauppa, jonka kautta voidaan ladata sovelluksia Liferay portaalialustalle. Sovelluskauppa on vastaava kuin Applen AppStore ja Googlen Play. Valamis on kehitetty vastaamaan perusopetuksen, yrityksissä tapahtuvaan ja julkisen sektorin oppimisen tarpeisiin.

Kehitystyön lähtökohtana on ollut halu tehdä uudenlainen verkko-oppimisympäristö, jossa voidaan jakaa tietoa, keskustella sekä oppia ajasta ja paikasta riippumatta. Kansainvälisen avoimen lähdekoodin kehittäjäyhteisön ansiosta oppimisympäristö pystyy vastaamaan globaalisti sosiaalisen oppimisen tarpeisiin. Valamis rakennettiin Liferay Marketplace -sovellukseksi, jolloin kaikilla Liferayta käyttävällä organisaatioilla on mahdollisuus ladata sovellus käyttöönsä verkosta.

Valamis oppisympäristö on ladattavissa käyttöön Liferay Marketplacesta.

Lisätietoja:
Janne Hietala kehitysjohtaja puh. 040 831 4245
janne.hietala@arcusys.fi

http://discover.liferay.com/marketplace-app-contest

http://www.valamis.arcusys.com

Katso viimeisimmät uutiset
Lue lisää

Uutiset

Suomalaiset opiskelijat ja NASA haastavat yrityksiä luovaan ongelmanratkaisuun

The Boeing Companyn ja Yhdysvaltain avaruushallinto NASAn edustajat ovat parhaillaan Suomessa puhumassa luovaa ongelmanratkaisukulttuuria kehittävästä Epic Challenge -koulutusohjelmasta suomalaisen teknologiayritys Arcusysin vieraina.

Lue lisää

Uutiset

Arcusys Oy mukana edistämässä kotimaista digitalisaatiota Start Me Up -liikeideakilpailussa

Arcusys on mukana tukemassa pohjoiskarjalaista Start Me Up -liikeideakilpailua, jonka tarkoituksena on löytää sellaisia henkilöitä tai yrityksiä, joiden liikeidealla olisi kipinää syttyä pohjoiskarjalaiseksi yritystoiminnaksi.

Lue lisää

Uutiset

Arcusys Oy voitti Brandon Hall Groupin Excellence Awards -kilpailun teknologiasarjan palkinnon

Arcusys on voittanut kehittämällään Valamis-oppimisympäristöllä merkittävän Brandon Hall Groupin hopeapalkinnon Best Advance in Unique Learning Technology -kategoriassa.