Arcusys yhteistyöhön Carahsoftin kanssa Yhdysvaltain markkinoilla

Carahsoft toimittaa IT-ratkaisuja julkiselle sektorille Yhdysvalloissa. Julkisen sektorin organisaatiot hyötyvät kumppanuuden myötä Arcusysin Valamis-oppimisympäristöstä valmistautuessaan digitaaliseen murrokseen.

BOSTON, 17. elokuuta, 2017 – Oppimisen digitalisaation edelläkävijä Arcusys Oy on aloittanut yhteistyön Carahsoft Technologyn, Yhdysvaltain julkisen sektorin IT-ratkaisujen luottotoimittajan, kanssa. Kumppanuuden myötä Carahsoft ryhtyy myymään Valamis-oppimisympäristöä Yhdysvaltain markkinoilla. Valamis on yksi markkinoiden edistyneimmistä oppimisympäristöistä, ja se on listattu Gartnerin vuoden 2016 Market Guide for Corporate Learning Suites -oppaaseen.

Valamis-oppimisympäristö hyödyttää julkisen sektorin organisaatioita erityisesti työntekijöiden kouluttamisessa, osaamisen kehittämisessä sekä digitaalisen tiedon jakamisessa nopeasti muuttuvassa toimintaympäristössä. Oppimisympäristöä voidaan hyödyntää esimerkiksi lakikokonaisuuksien ja säännösten tai turvallisuuteen liittyvien ohjeistusten kouluttamisessa ja työntekijöiden pätevyyden varmistamisessa.

"Olemme innoissamme, kun voimme tarjota julkisen sektorin toimijoille ja partereillemme Valamis-oppimisympäristöä osana Arcusysin ja Liferayn ratkaisuportfoliota," Carahsoftin avoimen lähdekoodin ratkaisujen tiimin Vice President Natalie Gregory kommentoi. "Arcusys on tehnyt merkittäviä panostuksia teknologiaan oppimiskokemuksen parantamiseksi, parantanut compliance-koulutuksia helpottaen säännöstenmukaisuuden noudattamista, sekä automatisoinut koulutus- ja sertifiointiprosesseja kustannustehokkaalla tavalla julkisella sektorilla."

Valamis mahdollistaa niin muodollisen, sosiaalisen kuin epämuodollisen oppimisen ajasta, paikasta ja laitteesta riippumatta. Oppimisympäristön tuottaman analytiikan avulla asiakas voi mitata ja analysoida koulutusohjelmiensa tehokkuutta, lyhentää aikaa tuottavuuteen ja löytää parhaat tavat kouluttaa henkilöstöä.

"Yhdysvaltain markkinoilla on kova kilpailu, ja yhteistyö Carahsoftin kanssa on meille merkittävä askel niille pääsemiseksi. Se avaa uusia mahdollisuuksia molemmille yrityksille," sanoo Mika Kuikka, President, Arcusys Inc. "Yhdessä voimme auttaa yksityisen ja julkisen sektorin organisaatioita valmistautumaan oppimisen digitaaliseen murrokseen."

Carahsoft ja Arcusys järjestävät 30. elokuuta, 2017 klo 17.00 yhteisen webinaarin, jonka aiheena on oppimisen digitaalisen murroksen valjastaminen kilpailueduksi julkisen sektorin toimijoille ("Turning the Digital Transformation of Learning into an Agency's Competitive Advantage"). Voit rekisteröityä webinaariin täällä. Arcusys on mukana Gold-sponsorina Liferayn Pohjois-Amerikan Symposiumissa Teksasin Austinissa 16.–17. lokakuuta, 2017.

Arcusys Oy

Arcusys on kansainvälisesti kasvava oppimisen digitalisaatioon erikoistunut IT-yritys. Yrityksen kehittämä Valamis-oppimisympäristö auttaa organisaatioita muuntamaan digitalisaation haasteet organisaation kilpailueduksi. Arcusysin asiakkaita ovat suuret yksityisen ja julkisen sektorin yritykset ja organisaatiot. Arcusysin pääkonttori sijaitsee Joensuussa. Yhtiöllä on toimistoja Suomessa, Yhdysvalloissa, Englannissa, Saksassa ja Venäjällä.

Valamis-oppimisympäristö lyhyesti

Valamis on Arcusysin vuodesta 2010 kehittämä palkittu avoimen lähdekoodin oppimisympäristö. Valamis-oppimisympäristön avulla organisaatiot voivat tehdä oppimisen digitaalisesta murroksesta kilpailuedun. Valamis mahdollistaa niin sosiaalisen kuin epämuodollisenkin oppimisen, sisältää sisällöntuottamiseen ja -hallintaan sekä oppimisen mittaamiseen tarvittavat työkalut. Valamis tukee xAPI-standardia ja sisältää Learning Record Store (LRS) -tietokannan. Näiden ominaisuuksien ansiosta käyttäjät voivat tarkastella opintojensa edistymistä yksityiskohtaisen analytiikan avulla. Valamis-oppimisympäristö on joustava ja kustannustehokas ratkaisu, jonka avulla organisaatiot voivat kehittää ja hallita oppimistaan. Lisätietoja löydät osoitteesta valamis.arcusys.com.

Carahsoft lyhyesti

Carahsoft Technology on Yhdysvaltain julkisen sektorin IT-ratkaisujen luottotoimittaja. Carahsoft toimii välittäjänä julkisen sektorin organisaatioiden ja yrityksen monien johtavien ratkaisutoimittajien välillä. Se tukee laajaa valmistajien, jälleenmyyjien ja konsultointiyritysten verkostoa, joka on sitoutunut auttamaan Yhdysvaltain julkista sektoria valitsemaan parhaat ratkaisut parhaaseen hintaan.

Yrityksen Solutions-osastot markkinoivat, myyvät ja toimittavat avoimen lähdekoodin ratkaisuista muodostuvaa ohjelmistopakettia, sekä mm. Vmwaren, Symantecin, EMC:n, Adoben, F5 Networksin, HP:n, SAP:n ja Innovative and Intelligencen tuotteita ja palveluita. Carahsoft saa tunnustusta kumppaneiltaan johtavana liikevaihdon tuottajana, ja se on valittu monena vuonna alansa nopeimmin kasvavien yritysten joukkoon CRN Inc:n, Washington Technologyn, The Washington Postin, Washington Business Journalin ja SmartCEO:n listauksissa.

Lisätietoja:

Arcusys Inc.
Mika Kuikka
President
mika.kuikka@arcusys.com
+1 (617) 959-7438

Carahsoft
Mary Lange
Vice President, PR
pr@carahsoft.com
+1 (703) 431-8485

Katso viimeisimmät uutiset
Lue lisää

Webinaarit

Personoi organisaation oppiminen ja saavuta parempia tuloksia

Lue lisää

Uutiset

Arcusys Oy teki miljoonakaupat Ruotsiin

Lue lisää

Uutiset

Arcusys Oy voitti Valtakunnallisen yrittäjäpalkinnon 2017