Avoimen lähdekoodin palveluyritys Arcusys palkittiin vuoden kouluttajayrityksenä

Avoimen lähdekoodin palveluyritys Arcusys palkittiin vuoden kouluttajayrityksenä

Arcusys Oy on valittu maakunnan vuoden 2012 kouluttajayritykseksi. Pohjois-Karjalan kauppakamari, Pohjois-Karjalan koulutuskuntayhtymä, Pohjois-Karjalan Ammattikorkeakoulu ja Itä-Suomen yliopisto antavat vuosittain palkinnon toiminnasta, jolla on edistetty ja edistetään Pohjois-Karjalan maakunnan yritysten ja oppilaitosten yhteistyötä.

Kouluttajayrityspalkinto jaetiin kauppakamarin syyskokouksen yhteydessä 30.11.2012 Arcusys Oy:lle. Palkinnon vastaanottivat Jussi Hurskainen ja Jari Järvelä.

Tulevaisuudessakin yhteistyö on meille tärkeää, koska panostamme verkkokoulutuksen kehittämiseen ja toivomme paikallisten oppilaitosten kanssa yhteistyön jatkuvan tiiviinä. Uskon tämän verkkokoulutus kehitystyön olevan tärkeä kansainvälistymisen mahdollisuus, toimitusjohtaja Jussi Hurskainen tiivistää.

Perustelut Arcusys Oy:n valinnalle olivat:

  • toiminut aktiivisesti yhteistyössä koulutusorganisaatioiden kanssa kehittämishankkeiden, ryhmätöiden, harjoittelun sekä opinnäytetöiden osalta.
  • toiminut yritysvierailukohteena tietotekniikan opiskelijoille sekä tarjonnut työelämäjakson toteuttamismahdollisuuksia opettajille.
  • tehnyt opiskelijoiden oppimisprojekteissa erityisen avointa ja luottamuksellista yhteistyötä tarjoamalla yrityksen projektinhallintaympäristön oppimiskäyttöön ja toiminut siten työelämälähtöisen oppimisen edistäjinä.

  • on aktiivisesti ollut käynnistämässä vuoden 2012 aikana uutta ohjelmistoalan neuvottelukunta –yhteistyötä, jossa mukana 10 Pohjois-Karjalaista avainyritystä. Neuvottelukunnassa mm. kehitetään ammattikorkeakoulun opetussuunnitelmia ja harjoittelukäytäntöjä yhdessä yritysten kanssa.

  • parhaillaan valmistelemassa Itä-Suomen alueella toteutettavaa verkko-oppimisen nykytilaa ja tulevaisuutta luotaavaa tutkimus- ja kehittämishanketta yhteistyössä koulutusorganisaatioiden ja yritysten kanssa. 
  • osallistunut avoimen lähdekoodin yrityksenä yliopiston kaksivuotisen immateriaalioikeuksia käsittelevään IPOB-tutkimushankkeeseen.

  • toteuttanut SciFest tapahtumaan pilotin ja osaston yhteistyössä yliopiston kanssa.
  • tehnyt tuotannon ja logistiikan kehittämisprojektin yhteistyössä ammattikorkeakoulun tekniikan koulutuksen kanssa.

Lisätietoja:

Arcusys Oy
toimitusjohtaja Jussi Hurskainen, p. 050 087 9417

Pohjois-Karjalan kauppakamari
toimitusjohtaja Anne Vänskä, p. 050 342 6663

Katso viimeisimmät uutiset
Lue lisää

Uutiset

Suomalaiset opiskelijat ja NASA haastavat yrityksiä luovaan ongelmanratkaisuun

The Boeing Companyn ja Yhdysvaltain avaruushallinto NASAn edustajat ovat parhaillaan Suomessa puhumassa luovaa ongelmanratkaisukulttuuria kehittävästä Epic Challenge -koulutusohjelmasta suomalaisen teknologiayritys Arcusysin vieraina.

Lue lisää

Uutiset

Arcusys Oy mukana edistämässä kotimaista digitalisaatiota Start Me Up -liikeideakilpailussa

Arcusys on mukana tukemassa pohjoiskarjalaista Start Me Up -liikeideakilpailua, jonka tarkoituksena on löytää sellaisia henkilöitä tai yrityksiä, joiden liikeidealla olisi kipinää syttyä pohjoiskarjalaiseksi yritystoiminnaksi.

Lue lisää

Uutiset

Arcusys Oy voitti Brandon Hall Groupin Excellence Awards -kilpailun teknologiasarjan palkinnon

Arcusys on voittanut kehittämällään Valamis-oppimisympäristöllä merkittävän Brandon Hall Groupin hopeapalkinnon Best Advance in Unique Learning Technology -kategoriassa.