Digitalisaatio pakottaa organisaatiot uudistamaan oppimis- ja kehittämisstrategioitaan

Työn luonne muuttuu nopeammin kuin koskaan aikaisemmin. Henkilöstön oppiminen, sitouttaminen ja motivointi ovat avainasemassa siirryttäessä digitaaliseen liiketoimintaympäristöön, kertoo Arcusys juuri julkaisemassaan White Paperissa.

Joensuu, 16. joulukuuta, 2015. Arcusys, johtava Liferay-pohjaisten digitaalisten oppimisratkaisujen toimittaja, auttaa organisaatioita valmistautumaan oppimisen digitalisaatioon. Digitalisaatio koskettaa laajasti organisaatioiden toimintaa, minkä vuoksi on erityisen tärkeää ymmärtää sen vaikutukset kaikkiin liiketoiminta-alueisiin.

Gartnerin* mukaan 71 prosenttia tietohallinnon johtajista uskoo digitaalisen osaamisen ja asiantuntemuksen laajenevan IT-osaston rajojen ulkopuolelle vuosina 2015 - 2016. Tästä huolimatta, useiden yritysten toimitusjohtajat eivät vielä ole täysin ymmärtäneet mitä digitaalinen liiketoiminta tarkoittaa ja millaisia muutoksia se aiheuttaa organisaatioissa nyt ja tulevaisuudessa.

"Digitaalinen murros ulottuu organisaation IT-osaston rajojen ulkopuolelle. Siksi koko organisaation täytyy omaksua uusia tapoja oppia, innovoida ja ratkaista ongelmia", sanoo Janne Hietala, Chief Commercial Officer Arcusysilta. "Murrosvaiheessa organisaatioilla on mahdollisuus lisätä työntekijöidensä sitoutumista sekä parantaa organisaation ketteryyttä ja tehokkuutta digitaalisen työn kehityshankkeita hyödyntäen", Hietala jatkaa.

Myös maailman johtavat oppivat organisaatiot, kuten NASA, uusivat oppimisstrategioitaan ja ongelmanratkaisuaan. NASA hyödyntää parhaillaan Valamis oppimisympäristöä osana Epic Challenge ohjelmaa. NASA:n kehittämä Collaboratory yhdistää asiantuntijoita ympäri maailman tavoitteenaan ratkaista eeppisiä Marsin asuttamiseen liittyviä ongelmia. Arcusys on juuri julkaissut White Paperin joka käsittelee Epic Challenge -ohjelmaa sekä digitaalisen murroksen vaikutuksia organisaatioiden oppimiseen ja työvoimaan. Voit ladata oman kopiosi white paperista täältä.

Arcusys on kansainvälisesti kasvava oppimisen digitalisaatioon erikoistunut Liferay kehittäjäyritys. Valamis oppimisympäristö tarjoaa organisaatioille ratkaisun oppimisen digitalisaation mukana tuomien haasteiden muuntamiseksi organisaation kilpailueduksi. Yrityksen asiakkaat koostuvat suurista yksityisen ja julkisen puolen organisaatioista. Arcusysin pääkonttori sijaitsee Joensuussa, minkä lisäksi yhtiöllä on yhteensä viisi muuta toimistoa Suomessa, Yhdysvalloissa ja Venäjällä.

Lisätietoja:
Arcusys Oy
Janne Hietala
Chief Commercial Officer, CCO
janne.hietala@arcusys.fi
+358 40 831 4245

* Gartner research note: Creating Your Digital Edge Through a Competency-Based Talent System (2014)

Lataa White Paper

Lataa White Paper

Lataa nyt oma kopiosi oppimisen digitalisaatiota käsittelevästä White Paperista. Paperin ovat kirjoittaneet Dr. Charles Camarda NASAlta ja Janne Hietala Arcusysilta, ja se on tarkoitettu organisaatioiden oppimisesta ja kehittämisestä vastaaville johtajille. 

Katso viimeisimmät uutiset
Lue lisää

Uutiset

Arcusys yhteistyöhön Carahsoftin kanssa Yhdysvaltain markkinoilla

Lue lisää

Uutiset

Arcusys Oy avaa toimipisteen Lontooseen

Lue lisää

Webinaarit

Tee oppimisen digitalisaatiosta organisaatiosi kilpailuetu