Joulumieltä Joensuun ja Oulun turvakodeille sekä Joensuun sairaalakoululle ja Pohjois-Suomen reumalapsille ja nuorille

Tietotekniikan palveluyritys Arcusys Oy päätti tänä vuonna toteuttaa oman hyväntekeväisyyskampanjan ja lahjoittaa iloa ja joulumieltä Joensuun ja Oulun seudulla arvokasta työtä tekeville toimijoille.

"Olemme päättämässä mainiota ja menestyksellistä vuotta. Töitä on tehty paljon, olemme kohdanneet onnistumisia, saaneet uusia asiakkaita ja myös tunnustusta työstämme. Halusimme omalta osaltamme jakaa hyvän työn hedelmiä niille lähellä oleville toimijoille, joiden työ ansaitsee samalla tavalla huomiota ja myös rahallista tukea", Arcusys Oy:n toimitusjohtaja Jussi Hurskainen taustoittaa.

Lahjoituskohteita lähdettiin kuulostelemaan ja kartoittamaan isolla porukalla; ehdotuksia kyseltiin niin asiakkailta, yhteistyökumppaneilta kuin muiltakin tutuilta. Runsaasta palautteesta valinnat kohdistuivat tänä vuonna lasten ja perheiden tukemiseen. Lahjoituksen saajia ovat Joensuun ja Oulun Turvakodit, Joensuun sairaalakoulu sekä Pohjois-Suomen reumalapset ja -nuoret ry.

Perheidemme tarpeet ovat monimuotoisia, ja talouden tiukkoina aikoina lahjat tuottavat monelle perheelle ja lapselle suuren ilon tulevana jouluna. Olemme todella otettuja saadaksemme ojentaa lahjan lapselle ja tuottaa Arcusys Oy:n kautta hyvää joulumieltä, Joensuun Turvakodin vastaava ohjaaja Terttu Turunen viestittää.

Katso viimeisimmät uutiset
Lue lisää

Uutiset

Suomalaiset opiskelijat ja NASA haastavat yrityksiä luovaan ongelmanratkaisuun

The Boeing Companyn ja Yhdysvaltain avaruushallinto NASAn edustajat ovat parhaillaan Suomessa puhumassa luovaa ongelmanratkaisukulttuuria kehittävästä Epic Challenge -koulutusohjelmasta suomalaisen teknologiayritys Arcusysin vieraina.

Lue lisää

Uutiset

Arcusys Oy mukana edistämässä kotimaista digitalisaatiota Start Me Up -liikeideakilpailussa

Arcusys on mukana tukemassa pohjoiskarjalaista Start Me Up -liikeideakilpailua, jonka tarkoituksena on löytää sellaisia henkilöitä tai yrityksiä, joiden liikeidealla olisi kipinää syttyä pohjoiskarjalaiseksi yritystoiminnaksi.

Lue lisää

Uutiset

Arcusys Oy voitti Brandon Hall Groupin Excellence Awards -kilpailun teknologiasarjan palkinnon

Arcusys on voittanut kehittämällään Valamis-oppimisympäristöllä merkittävän Brandon Hall Groupin hopeapalkinnon Best Advance in Unique Learning Technology -kategoriassa.