Liferay-koulutustoiminta käynnistyy toukokuussa

Arcusys on tarjonnut useita pääkäyttäjille suunnattuja Liferay-käyttönokoulutuksia osana yrityksen asiakasprojekteja. Viimeisinä vuosina on ollut havaittavissa, että Liferay-ratkaisut kasvattavat suosiotaan verkkopalvelualustana sekä julkisella että yksityisellä sektorilla. Yhä useammat ihmiset käyttävät Liferay-ratkaisuja verkkoviestinnän toteuttamiseen. Tämän vuoksi julkisille Liferay-koulutuksille on alkanut muodostua kysyntää.

Arcusys on lähtenyt vastaamaan kysyntään rakentamalla kuluvan kevään aikana koulutuskokonaisuudet Liferay-osaamistarpeiden täyttämiseksi. Yritys tuottaa kattavan kokonaispaletin Liferay-koulutuksista eri tarpeita, käyttäjäryhmiä ja osaamistasoja varten. Ensimmäinen julkinen koulutus pidetään Helsingissä 27.5.2010. Koulutus on loppukäyttäjille suunnattu Liferay-peruskoulutus. 

Lisätietoja ja ilmoittautuminen koulutuksen esittelysivuilla

Koulutuksia voidaan tarpeen mukaan järjestää myös muilla paikkakunnilla. Kesäkuun 2010 aikana toteutetaan Liferay-jatkokurssi, jossa perehdytään syvemmin järjestelmän mahdollisuuksiin ja työvälineisiin. Tästä tiedotamme lisää verkkosivuillamme toukokuun 2010 aikana.

Koulutusten suunnittelusta vastaa Arcusys Oy:ssä konsultti Jari Järvelä, jolla on kymmenen vuoden työhistoria erilaisten koulutuskokonaisuuksien suunnittelusta ja toteutuksesta ICT-osaamistarpeisiin. Taustalla on lähikoulutuksena toteutettujen ICT koulutusten suunnittelu- ja koulutustehtäviä sekä verkko-oppimisen menetelmillä toteutettujen tietojärjestelmäkoulutusten tuotantoja.

Katso viimeisimmät uutiset
Lue lisää

Uutiset

Suomalaiset opiskelijat ja NASA haastavat yrityksiä luovaan ongelmanratkaisuun

The Boeing Companyn ja Yhdysvaltain avaruushallinto NASAn edustajat ovat parhaillaan Suomessa puhumassa luovaa ongelmanratkaisukulttuuria kehittävästä Epic Challenge -koulutusohjelmasta suomalaisen teknologiayritys Arcusysin vieraina.

Lue lisää

Uutiset

Arcusys Oy mukana edistämässä kotimaista digitalisaatiota Start Me Up -liikeideakilpailussa

Arcusys on mukana tukemassa pohjoiskarjalaista Start Me Up -liikeideakilpailua, jonka tarkoituksena on löytää sellaisia henkilöitä tai yrityksiä, joiden liikeidealla olisi kipinää syttyä pohjoiskarjalaiseksi yritystoiminnaksi.

Lue lisää

Uutiset

Arcusys Oy voitti Brandon Hall Groupin Excellence Awards -kilpailun teknologiasarjan palkinnon

Arcusys on voittanut kehittämällään Valamis-oppimisympäristöllä merkittävän Brandon Hall Groupin hopeapalkinnon Best Advance in Unique Learning Technology -kategoriassa.