Tee oppimisen digitalisaatiosta organisaatiosi kilpailuetu

Digitalisaatio ravistelee parhaillaan useita toimialoja ja vaikuttaa siihen, kuinka organisaatiot toimivat. Nopeasti muuttuvassa liiketoimintaympäristössä on välttämätöntä pystyä analysoimaan ja kehittämään oppimista ja organisaation kykyä uudistua.

Arcusys ja Liferay pitävät yhdessä webinaarin aiheesta: "Turning the Digital Transformation of Learning into Your Organization's Competitive Advantage".

Webinaarissa opit:

  • Kuinka oppiminen muutetaan kuluerästä tuottavaksi toiminnaksi organisaatiossa
  • Kuinka digitalisaation avulla saadaan parempi ROI organisaation oppimisesta ja kehittymisestä
  • Kuinka oppimista ja kompetensseja voi analysoida tehokkaammin
  • Kuinka Learning Experience Platform tekee oppimisesta sitouttavampaa ja personoitua

Webinaari on englanniksi.

Puhuja

Janne Hietala on toiminut Arcusysin kaupallisena johtajana vuodesta 2008 lähtien. Hän työskentelee oppimisen digitalisaation parissa yhdessä johtavien kansainvälisten organisaatioiden kanssa. Hietala ammentaa aineksia visionsa toteuttamiseen kaikkein tärkeimmistä oppimisteknologioista ja -tekniikoista, kuten sosisaalinen-, personoitu-, ja mobiilissa tapahtuva oppiminen, tekoäly, OpenBadges, ExperienceAPI, pelillistäminen ja oppimisanalytiikka.  

Arcusys ja Liferay

Arcusys on kansainvälisesti kasvava oppimisen digitalisaatioon erikoistunut IT-yritys. Liferay on maailman johtava avoimen lähdekoodin portaali-alusta. Vuonna 2014 Liferay myönsi Arcusysille arvostetun Platinum Partner -statuksen. Valamis on Arcusysin luoma Learning Experience Platform (LXP), joka toimii Liferay-ympäristössä. Valamis LXP auttaa asiakkaita hyödyntämään digitalisaatiota osana kilpailuetujaan. Arcusysin asiakkaita ovat suuret yritykset sekä julkisella että yksityisellä sektorilla.

Ota yhteyttä
Janne Hietala
CCO Chief Commercial Officer
+44 (0) 7484186421
Katso viimeisimmät uutiset
Lue lisää

Uutiset

Arcusys mukana nopeimmin kasvavien yritysten Inc. 5000 -listalla

Lue lisää

Uutiset

Tutkimus: Digitaalisten oppimisympäristöjen merkitys yrityksille kasvamassa

Lue lisää

Uutiset

Arcusys tukee yrittäjiksi aikovia Start Me Up -liikeideakilpailussa