Valamis Enterprise Edition on saatavilla Liferay Marketplacessa

Liferay on maailman laajuisesti johtava avoimen lähdekoodin verkkopalvelualusta. Liferay julkisti 18.3.2014 Liferay Marketplace sovelluskauppaan sähköisen kauppapaikan laajennoksen, joka mahdollistaa sovellusten jakelun ja myynnin globaalisti. Liferay käyttäjät hyötyvät erityisesti monipuolisesta, tehokkaasta ja modulaarisesta sovellus valikoimasta liiketoiminnassaan ja voivat hankkia Liferay Marketplacen kautta kaupallisen tuen Liferay alustalla toimiville sovelluksille.

Arcusys on Liferay sertifioitu Liferay kumppani. Arcusysin kehittämä verkko-oppimissovellus Valamis palkittiin viime vuonna parhaana sovelluksena Liferay Marketplace sovelluskaupassa. Arcusysin kehittämää Valamis verkko-oppimisympäristöä on asennettu jo yli 2000 kertaa ympäri maailmaa ja se on yksi Liferay Marketplacen suosituimmista sovelluksista.

Me uskomme Liferay Marketplacen sovelluskaupan olevan oikea jakelukanava tuotteellemme. Olemme kasvattamassa kansainvälistä liiketoimintaamme, johon Liferay Marketplace tarjoaa ohituskaistan. Marketplacen avulla olemme toimittaneet sovellusta suoraan laajalle joukolle asiakkaita. Olemme päässeet kuulemaan käyttäjäkokemuksia ja näin edelleen kehittämään verkko-oppimistuotettamme, kertoo Arcusysin toimitusjohtaja Jussi Hurskainen.

Viimeisen puolentoista vuoden aikana, kauppapaikka on kasvanut huomattavasti, rekisteröiden yli 600 kehittäjää 25 maasta. Latausten määrä on kasvanut tuona aikana viisin kertaisesti.

Sähköisen kaupankäynnin ominaisuuksien lisääminen oli tärkeä askel palveluidemme kehitystyössä. Erityisesti olemme panostaneet  nopeaan ja sujuvaan käytettävyyteen sovellusvalikoiman laajentuessa. Olemme kiinnittäneet huomiota teknisiin tarpeisiin sekä osto- ja tilaustoimintojen sujuvuuteen. Uskomme käyttäjien ja kumppaneiden arvostavan näitä ominaisuuksia, kertoo Liferayn Director of Operations John Choi.

Lisätietoja:
Toimitusjohtaja Jussi Hurskainen, p. 050 087 9417 Arcusys

Katso viimeisimmät uutiset
Lue lisää

Uutiset

Suomalaiset opiskelijat ja NASA haastavat yrityksiä luovaan ongelmanratkaisuun

The Boeing Companyn ja Yhdysvaltain avaruushallinto NASAn edustajat ovat parhaillaan Suomessa puhumassa luovaa ongelmanratkaisukulttuuria kehittävästä Epic Challenge -koulutusohjelmasta suomalaisen teknologiayritys Arcusysin vieraina.

Lue lisää

Uutiset

Arcusys Oy mukana edistämässä kotimaista digitalisaatiota Start Me Up -liikeideakilpailussa

Arcusys on mukana tukemassa pohjoiskarjalaista Start Me Up -liikeideakilpailua, jonka tarkoituksena on löytää sellaisia henkilöitä tai yrityksiä, joiden liikeidealla olisi kipinää syttyä pohjoiskarjalaiseksi yritystoiminnaksi.

Lue lisää

Uutiset

Arcusys Oy voitti Brandon Hall Groupin Excellence Awards -kilpailun teknologiasarjan palkinnon

Arcusys on voittanut kehittämällään Valamis-oppimisympäristöllä merkittävän Brandon Hall Groupin hopeapalkinnon Best Advance in Unique Learning Technology -kategoriassa.