Vuoden 2013 Technology Fast 50 julkistettiin ja Arcusys sijoittui listalle jo kolmannen kerran

Deloitten Technology Fast 50 -ohjelmassa etsittiin jo yhdeksännen kerran Suomen nopeimmin kasvaneet teknologiayritykset. Listauksessa kasvun mittarina käytettiin liikevaihdon kasvua viimeisen viiden vuoden ajalta. Arcusys sijoittui listauksessa 12:nneksi, ollen listalla kolmatta kertaa. Arcusys Oy:n liikevaihto on kasvanut tänä aikana 605 prosenttia, ollen näin voimakkaimmin kasvava ohjelmistoalan palveluyritys. "Olemme saaneet kasvatettua meidän avainasiakkuuksia vaikeasta taloustilanteesta huolimatta. Avoin lähdekoodi on ollut hyvä valinta saada asiakkaiden tiukentuneet budjetit riittämään. Uskon, että myös lupausten pitäminen on tuonut lisätöitä jo toteutettuihin projekteihin", kertoo toimitusjohtaja Jussi Hurskainen.

Listaus kattaa kaikki teknologian alat, internetistä ympäristöystävällisiin teknologioihin ja tietokoneista ohjelmistoihin. Listaukseen on voinut osallistua teknologiayritys, joka kehittää tai omistaa yksinoikeudellista tai patentoitua teknologiaa, joka tuottaa merkittävän osuuden yrityksen liikevaihdosta, tai valmistaa teknologiatuotetta, tai on omistautunut suurelta osin teknologiatutkimukselle tai -kehitykselle.

Lisätietoja: Jussi Hurskainen p. 050 087 9417 toimitusjohtaja, Arcusys Oy

Lisää tietoja listauksesta Deloitten Technology Fast 50

Katso viimeisimmät uutiset
Lue lisää

Uutiset

Suomalaiset opiskelijat ja NASA haastavat yrityksiä luovaan ongelmanratkaisuun

The Boeing Companyn ja Yhdysvaltain avaruushallinto NASAn edustajat ovat parhaillaan Suomessa puhumassa luovaa ongelmanratkaisukulttuuria kehittävästä Epic Challenge -koulutusohjelmasta suomalaisen teknologiayritys Arcusysin vieraina.

Lue lisää

Uutiset

Arcusys Oy mukana edistämässä kotimaista digitalisaatiota Start Me Up -liikeideakilpailussa

Arcusys on mukana tukemassa pohjoiskarjalaista Start Me Up -liikeideakilpailua, jonka tarkoituksena on löytää sellaisia henkilöitä tai yrityksiä, joiden liikeidealla olisi kipinää syttyä pohjoiskarjalaiseksi yritystoiminnaksi.

Lue lisää

Uutiset

Arcusys Oy voitti Brandon Hall Groupin Excellence Awards -kilpailun teknologiasarjan palkinnon

Arcusys on voittanut kehittämällään Valamis-oppimisympäristöllä merkittävän Brandon Hall Groupin hopeapalkinnon Best Advance in Unique Learning Technology -kategoriassa.